https://www.celikhanhaber.com/files/uploads/user/599b1a16-8d13-45b0-9e1b-7fb86a5a1caa.jpg
Sabri Altun

Küffara giden dualarımız.

06-01-2017 14:35

Evet, Müslümanlar safderundur.
Şeytanlar da şeytan…
Bu safderunluk ile bu şeytanlık, ta h.z Adem’den, ta cennetten beri devam ediyor.
Şeytan kovulduğu halde cennete girer veya girmiş gibi yapıp selüetini gönderir… Orasını tam bilmiyoruz.
Bildiğimiz, bir şekilde H.z Adem’e (a.s) ulaşmasıdır.
Yasak ağacın meyvesini yedirtir H.z Adem’e (a.s)…
H.z Adem (a.s) önce şiddetle reddeder.
Ama şeytan en büyük şeytanlıklarından birini yapar;
Allah’ın adına ant içer.
Ve işte bizim safderunluğumuzda oradan başlar.
Biz Allah’ın adıyla yemin içtik mi kesinlikle doğruyu söyleriz ya…
Başkasının da doğru söylediğine inanırız.
Şeytan ve şeytanlar bu saflığımızı çok kullanırlar.
Çünkü kamufle olurlar.
Önce yılanın içine girerler.
Derken o yılan insan suretine bürünür.
Artık insan suretine bürünen yılan, bir münafıktır.
Münafık kâfirden eşeddir.
 
Çünkü münafığı tanıyamayız.
Allah’ın adıyla konuşur.
“Vay be Allah razı olsun” deriz.
Hele bir de salya sümük ağladı mı…
Böylece şeytanın içine girdiği insan suretindeki münafık olmuş yılanlar çoğalır,o kadar feleğimiz şaşar ki nerdeyse bütün dualarımız onlara gider.
Ocağımıza incir dikerler dua ederiz.
Müslümanları katlederler dua ederiz.
İslamiyeti ortadan kaldırmaya çalışırlar yardım ederiz.
Zira Allah adıyla konuşurlar ve bizi inandırırlar.
Heyhat ki, ümmet adına affettiklerimiz yok mu…İşte onun günahını nasıl vereceğiz onu hiç bilmiyorum.
Halbuki gece gündüz dua ederiz, gece namazlarına kalkar ümmeti İslam’ın haline ağlarız,”küfür devam eder ama zülüm devam etmez” kaidesi bir türlü gerçekleşmez.
Oturup onu konuşuruz…
-“Bunca zulme rağmen bu kâfirler neden tokatlarını yemiyorlar” diye hayıflanırız.
Öyle ki Bediüzzaman’a döner:
“Bunca evliyalar, bunca Ramazanlarda aklı başında tüm ümmetle dua ederiz ama “aşikarene” bir şekilde dualarımızın kabul olmadığını görüyoruz, neden acaba” diye sorarız.
Bediüzzaman hazretleri yüzümüze bakar;
“siz çok safsınız kardeşim” der.
“insanlık tarihinin en büyük canilerini ve nice münafık-ı ekberleri alicenabane afetiniz.
Sizler  bir tek haseneyi, binler seyyiatı işleyen ve binler mânevî ve maddî hukuk-u ibâdı mahveden adamdan görseniz, ona bir nevi taraftar çıkıyorsunuz”
“bu suretle azın azı olan ehl-i dalalet ve tuğyan safdil taraflarla ekseriyet teşkil ederek,ekseriyetin hatasından terettüp eden musibet-i  ammenin devamına ve idamesine belki teşdidine(şiddetlenmesine)kader-i ilahiyeye fetva verdiriyorsunuz”
Son olarak da şunları söyler;
“sakın  küçük bir ihtiyaçla veya hevesle veya tamâh ve hafif bir korkuya,İslamın değerlerini ve ahretinizi tercih etmeyin.bu durum  eblehâne bir cehalet ve hasârettir, tokata müstehak eder.”
-“sakın, sakın;  başkalarının hukukunu çiğneyen cânileri alicenabane ve afüvkârâne bakmayınız. Buna hakkınız yoktur, zulme şerik olursunuz.”
(Kastamonu lahikası)
Yirminci yüzyıl baştan sona bu durumumuza şahittir.
Nice kör ,sağır ve topallara dua ettik hala ediyoruz.
M. kemal’a hala dua edenimiz yok mu?
Ismet’I baş tacı etmedik mi?
Feto’nun ardında ağlayarak amin demedik mi?
Birinci körfez savaşında topyekun Saddam’a kin güdüp beddua yağdırmadık mı?
Bize öylesine bir cani gibi yutturdular ki Anadolu’da her ev kimyasal bomba tehlikesinden dolayı hava almayan bir oda yapmadık mı?
Bir sabah Libya Amerika uçaklarıyla bombardıman edilirken gururla(!) seyretmedik mi?
Oysa bombalanan İslam beldesiydi.
Daha dün sayılacak bir zaman içinde Kaddafi idam edilirken,nerdeyse tüm İslam alemi “oh olsun” demedi mi?
İsrail İslam’ın bağrına bir hançer gibi girerken ilk tanıyan ve adeta kutsayan ülke biz olmadık mı?
Gerçekten bu şartlarda Müslüman’ın duası nasıl kabul olacak siz söyleyin.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gelelim bu güne;
2013 ten beri bu ülke her türlü saldırıya maruz kalmadı mı?
Yüzyıllık birikmiş yerleştirilmiş, uyutulmuş bütün kıskaçlara rağmen, bütün istila hareketlerine rağmen ayakta duruyorsak, inanın ki %50 lik bir dua birliğinden kaynaklanıyor.
Şimdi ülkeyi idare eden irade bize ısrarla düşmanımızı işaret edip, içimize girmiş hayırhah kılıklı hainleri ve münafıkları gösterdikçe gözümüz açılmaya başladı.
Yani bir manada bize düşmanımızı tanıttılar.
Gözümüz açıldıkça dualarımız gitmesi gereken yerlere gitti.
Yoksa gezi hareketleriyle başlayan, yeryüzünün en faal ve kanlı bütün terör örgütleriyle(PKK,PYD,DHKP-C,DEAŞ,FETÖ) devam eden ve 15 Temmuz’la tavan yapan saldırılar dizisinde eğer yıkılmamışsak bu gerçekten dolayıdır.
Artık Amerika’ya dua etmiyoruz.
Artık Avrupa kafirlerine sempatik bakmıyoruz.
Artık İslam alemine bilhassa Arap kardeşlerimize kin gütmüyoruz.
Elhasıl;eğer bu şuur başta Türkiye’de ve tüm İslam aleminde yerleşir ve dualarımız kullileşir ve düşmana yönelirse nasıl bir potansiyelin harekete geçeceğini iyi düşünelim…

DİĞER YAZILARI Bebeklerin Gücü.... Devletin inisiyatif gücü “Vurun kahpeye” Ormanda 15 Temmuz Orantısız Kavgalar Orman'da Yeni Düzen! Pralamenter sistem aslında ne demek Bir eseri hiddet… 15 Temmuz Ve Bir Öneri! Bediüzzaman ve parlamenterler sistem Panama Leaks ve Bediüzzaman Görüyorum ama diyemiyorum. Bir Devrin Anatomisi İnsanları idare edenlerin gözünü kan bürümüş. Ayrık otları ve yaşlı kadınlar Müslümanlar savaşıyor. Sınırı olmayacak… Alın o sapıkları başınıza çalın SÖZ Allah rızasını düşünen üçüncü şahıslara duyurulur Dilimizi yüreğimizle güçlendirmek… Milenyum nesli ve tenha siyaset Neden Mustafa Bulut… Batının gücü nerden geliyor Sineklerin kartallalra savaşı… Ucb’un böylesi… Kavgayla gelen bir mecburiyet İsrail'in muvaffakiyeti, Müslümanların muvaffakiyetsizliği Kutsal mekânlar hapishane gibi Her karışı Peygamber kokuyor Kudüs Gezisi Hiç büyümeseydim Olimpiyatları alsak ne yazar? Dağ tepeye, tepe kuma dönmesin… Mağlubiyetin sırrı SBS'deki başarının çarpıcı öyküsü. Ey menhus ruh artık titre İftar çadırı ve nesli ati Bediüzzaman ve gezi hareketi Belki Garip, Ama Bir Öz Eleştiri Son Osmanlıya son saldırı… Kadınlık onuru Dehlizlerdeki sahte kahramanlar Çelikhan Türkiye’ye sığmıyor. Hangisi daha tehlikeli? Biz Ne Olacağız? Takdir ve İhanet Ne idik, ne olacağız? Mustafa Şahin Bir Liderin Doğuşu Yaşayan Efsane,Reis Yaylagül Mahmut Şahin Toplumsal refleksler Sükût Ediyorum Gelemeyen Bahar Herkes işine Baksın... Suçlu Benim Ormanın Tarihi Yeniden Yazılıyor Baykuş’un Gözleri Bir Masalım Var Deccal operasyonu mu Kürt sorunu mu? Eğitim, Toplum Ve İntihar Çelikhan Ve Kızların Hakkı Bir Çağın İz Düşümleri 2 Bir Çağın İz Düşümleri 1 Kelimeler canlanır mı? Kavimler neden helak oldular? Ene ve nefsin serüveni Amerika’yı sömürmek… "mahşeri gördüm" Küre-i Arz Konuşunca... Kim ayvayı yiyecek? Baba mı dediniz? Hangi rejim? Bir Çıkmazın Anatomisi Hayal hakikat arası bir şey Zindandaki delik Yumurta idaresi Hain Köpek Bireyin gücü mü cemiyetin gücü mü? Acıdan söz et bana Bu film burda bitmez Demokratik yağmurlar Çelikhan Net ve TOKİ sürecinde almamız gereken ders Ahde Vefa Veya Mü’min’in Yitik Malları Kaymakamların rolü ve Anadolu Mayası Kaymakamlar Geçidi Düşman içimizde… Kördüğüm Bir Dünya… Yansın Tahrir Meydanı Görüyorum ama diyemiyorum Mahkum adam nasıl hür adam olur? “Hür Adam”la açılan ufuklar… "Yarab hayretimi arttır" Her şey 'kün' de saklı Eyvah Amerika'yı kızdırdık Asrın en büyük eğitim yanlışı Tehlike kapımızda 2 Tehlike kapımızda Haritaya dikkat! Devlet ve Ramazan Bayramı Onlar rahmete uçtu ya bize ne olacak? Perde gerisine bakalım bence… En büyük buluşma Yıkılmayan duvarlar (Mutluluğa yolculuk-2) Heni en lekum (Mutluluğa yolculuk) Asya'nın bahtına saplandım 2 Şahin Bakışlı adam Hesaplanmayan Hesap Dağdan iniş… Cennette futbol var mı Gerçeğin çizgileri ve bir Ceylan Bayramlar Ve Bazı Adetlerimiz Irmak Ummanda Boğulur Tahrik,yara ve kontr hareketler. Cüruf’a Dikkat Ham Çarık Ve Kıl Çorap Uygun Adım Şimdi Jari Zamanı Ve yeni valimiz...