https://www.celikhanhaber.com/files/uploads/user/599b1a16-8d13-45b0-9e1b-7fb86a5a1caa.jpg
Sabri Altun

Alın o sapıkları başınıza çalın

18-02-2015 16:17

Behey alçak zihniyet!

Behey menhus ruh!

Siz değimlisini ki dini imanı ortadan kaldırmak isteyen

Siz değimlisiniz ki İsalamiyeti “çöl kanunu” deyip bir asır boyunca yok etmeye çalışan.

Şimdide kalkıp oluşturduğunuz ve ürettiğiniz bütün melanetlerinizi İslamiyet’e yüklüyorsunuz.

Ey zındık zihniyet!

Bu milleti bu hale siz getirdiniz.

Çünkü bu milletin genleriyle oynadınız.

Ezanı Kemalizm’e çevirip salavatı Atatürk’e yaptığınız günden bu yana sonun böyle olacağı belliydi.

Allah adının imaen bile bahsedilmeyeceği bir zülümata soktunuz bu milleti.

Bu tünelin sonunun kaos,anarşizm,haşaratı muzırra duygularla yetişen bir nesil ve en nihayet sapık bireylerin çıkacağı belliydi.

Bu milleti buraya siz sevk ettiniz.

Şimdide kalkıp Müslümanlığa dil uzatıyorsunuz.

Karşıma çıkıp istasitiği bilgilerle eserine bakıp bana satıyorsun.

Behey utanmaz, arlanmaz zihniyet.

İslamiyet’in insaniyeti Kübra olduğunu bilmiyor musun?

İslamiyet’in öz, müslümanın en olgun meyve olduğunu bilmiyor musun?

İslamiyet’in yağ olduğunu bilmiyor musun?

Bilmiyor musun ki yağı bozarsan zehire döner.

Ve işte sen ve senin alçak zihniyetin bu yağı bozdular.

Dünyanın diğer toplumlarını farklı kılıflara sokabilirsin, farklı elbiseler giydire bilirsin, ama İslam toplumuna İslamiyet elbise değil cilt olduğu için, cildi değiştirdiğin zaman bir canavara çevirirsin.

Evet, ey menhus ruh; canavarlarınla övüne bilirsin.

Eserine bak, al başına çal. Senin o aşağılık lisanının İslamiyet’i konuşmaya suçlamaya hakkı yoktur.

Ne mi yaptınız?

Dinle anlatayım.

Sizler var ya, hani 70 yıl boyunca bir basınınız vardı.

Hani içişleri bakanınızın emriyle Allah adına imaen bile bahsetmediğiniz medyanızla, hâşâ Resulullah’ı “çöl bedevisi” diye tarif ettiğiniz yazarlarınızla. Israrla şeyh said ,Said Nursi’dir diyen aydınlarınızla.( şeyh Said-i küçük gördüğümü sanmayın gerçeği dile getirmek için söylüyorum.) bu millete Kemalizm dinini şırınga ettiniz.

İşte oluşturduğunuz ümmetin kalıntıları bu sapıklardır.

Ve sen kalkıp onları İslamiyet’e mal ediyorsun.

Yahu ne utanmaz zihnitemişsiniz.

Sizler ki yıllarca dünyevi bütün güçleri kullandınız. Arkanıza aldığınız tüm devlet imkânlarıyla, devleti kuşattığınız bütün çetelerinizle, bütün medyanızla, tüm öğrenim kurumlarınızla, tüm kanunlarınızla, peygamber sevgisini öldürüp yerine Atatürk sevgisini getirmeye çalıştınız.

 

Öyle ki ülkenin ve tüm halkın görsel alanlarında, kamusal alanlarda sinema ve romanlarında, hikâyelerinde, çocuk yayınlarında, çizgi filmlerinde, gençliğin tüm ilgi alanlarında, sporda, müzikte, tiyatrolarında, köy evlerinde, halkevlerinde, yani buna benzer şimdilik aklıma gelmeyen tüm “toplumsal hareket alanlarında” maneviyata ve Resulullah’a  ve İslamiyet’e asla yer vermediniz.

Yahu bütün zırvalarınızla dinsiz bir nesil yetileştirdiniz.

Ve o nesil o canavar bu gün cinayetlerini ve tecavüzlerini sıralayınca “hani müslümanız” diyorsunuz.

Siz ki müslümandır diye başörtülüleri üniversiteye almadınız.

Dindarlara her türlü hakareti yaptınız.

Müstehcenlikle ilgili yaptırımlara karşı çıkıp,”pornoma karışma deyip” yürüyüşler yaptınız.

“sevişirim evlenmem, hamile kalırım doğurmam” diye utanmadan yüzümüze bakıp haykırdınız.

Camiler yapılıyor diye, ezan okunuyor diye yürüyüşler yaptınız.

Cuma namazına giden lise gençleri için flaş haber yapıp sanki iğrenç bir sapkınlık yapılıyormuş gibi lanse ettiniz.

Şimdide utanmadan sıkılmadan bu milletin karşısına geçmiş istatistiki bilgi verip yetiştirdiğiniz sapıkları Müslümanlığa mal etmeye çalışıyorsunuz.

 

Alın o sapıkları başınıza çalın.

 

DİĞER YAZILARI Bebeklerin Gücü.... Devletin inisiyatif gücü “Vurun kahpeye” Ormanda 15 Temmuz Orantısız Kavgalar Orman'da Yeni Düzen! Pralamenter sistem aslında ne demek Bir eseri hiddet… Küffara giden dualarımız. 15 Temmuz Ve Bir Öneri! Bediüzzaman ve parlamenterler sistem Panama Leaks ve Bediüzzaman Görüyorum ama diyemiyorum. Bir Devrin Anatomisi İnsanları idare edenlerin gözünü kan bürümüş. Ayrık otları ve yaşlı kadınlar Müslümanlar savaşıyor. Sınırı olmayacak… SÖZ Allah rızasını düşünen üçüncü şahıslara duyurulur Dilimizi yüreğimizle güçlendirmek… Milenyum nesli ve tenha siyaset Neden Mustafa Bulut… Batının gücü nerden geliyor Sineklerin kartallalra savaşı… Ucb’un böylesi… Kavgayla gelen bir mecburiyet İsrail'in muvaffakiyeti, Müslümanların muvaffakiyetsizliği Kutsal mekânlar hapishane gibi Her karışı Peygamber kokuyor Kudüs Gezisi Hiç büyümeseydim Olimpiyatları alsak ne yazar? Dağ tepeye, tepe kuma dönmesin… Mağlubiyetin sırrı SBS'deki başarının çarpıcı öyküsü. Ey menhus ruh artık titre İftar çadırı ve nesli ati Bediüzzaman ve gezi hareketi Belki Garip, Ama Bir Öz Eleştiri Son Osmanlıya son saldırı… Kadınlık onuru Dehlizlerdeki sahte kahramanlar Çelikhan Türkiye’ye sığmıyor. Hangisi daha tehlikeli? Biz Ne Olacağız? Takdir ve İhanet Ne idik, ne olacağız? Mustafa Şahin Bir Liderin Doğuşu Yaşayan Efsane,Reis Yaylagül Mahmut Şahin Toplumsal refleksler Sükût Ediyorum Gelemeyen Bahar Herkes işine Baksın... Suçlu Benim Ormanın Tarihi Yeniden Yazılıyor Baykuş’un Gözleri Bir Masalım Var Deccal operasyonu mu Kürt sorunu mu? Eğitim, Toplum Ve İntihar Çelikhan Ve Kızların Hakkı Bir Çağın İz Düşümleri 2 Bir Çağın İz Düşümleri 1 Kelimeler canlanır mı? Kavimler neden helak oldular? Ene ve nefsin serüveni Amerika’yı sömürmek… "mahşeri gördüm" Küre-i Arz Konuşunca... Kim ayvayı yiyecek? Baba mı dediniz? Hangi rejim? Bir Çıkmazın Anatomisi Hayal hakikat arası bir şey Zindandaki delik Yumurta idaresi Hain Köpek Bireyin gücü mü cemiyetin gücü mü? Acıdan söz et bana Bu film burda bitmez Demokratik yağmurlar Çelikhan Net ve TOKİ sürecinde almamız gereken ders Ahde Vefa Veya Mü’min’in Yitik Malları Kaymakamların rolü ve Anadolu Mayası Kaymakamlar Geçidi Düşman içimizde… Kördüğüm Bir Dünya… Yansın Tahrir Meydanı Görüyorum ama diyemiyorum Mahkum adam nasıl hür adam olur? “Hür Adam”la açılan ufuklar… "Yarab hayretimi arttır" Her şey 'kün' de saklı Eyvah Amerika'yı kızdırdık Asrın en büyük eğitim yanlışı Tehlike kapımızda 2 Tehlike kapımızda Haritaya dikkat! Devlet ve Ramazan Bayramı Onlar rahmete uçtu ya bize ne olacak? Perde gerisine bakalım bence… En büyük buluşma Yıkılmayan duvarlar (Mutluluğa yolculuk-2) Heni en lekum (Mutluluğa yolculuk) Asya'nın bahtına saplandım 2 Şahin Bakışlı adam Hesaplanmayan Hesap Dağdan iniş… Cennette futbol var mı Gerçeğin çizgileri ve bir Ceylan Bayramlar Ve Bazı Adetlerimiz Irmak Ummanda Boğulur Tahrik,yara ve kontr hareketler. Cüruf’a Dikkat Ham Çarık Ve Kıl Çorap Uygun Adım Şimdi Jari Zamanı Ve yeni valimiz...