DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Misafir Yorum
Misafir Yorum
Giriş Tarihi : 08-05-2014 20:20

Şu çelikhan yolunada bir el atarmısın!

 

       IŞIK Gazetesinden okuyoruz; Değerli Besni’li hemşerimiz Ak Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, geçtiğimiz ay başlayan duble yol çalışmalarının, ödenek yetersizliği nedeniyle yeniden durmasının ardından bir açıklama yapıyor:

       Hemşerimiz Mehmet Erdoğan diyor ki; “Besni Eğitim Bayramında Besnililere söz verdim! Gaziantep-Besni yolunu duble yol yaptıracağım! Ödeneğini tekrar hızlandıracağım! Ödemeler için bu konunun kesinlikle takipçisi olacağım! Müteahhide de bunu taahhüt ettim!”

       Dikkat edelim değerli okurlar, bu açıklamayı yapan Adıyaman milletvekili değil ha! İyi anlamaya çalışalım, Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan!

       Bir Mehmet Erdoğan Besni’li Adıyaman milletvekili, bir diğer Mehmet Erdoğan’da Besnı’li oda Gaziantep milletvekili!

       Bildiğim kadarıyla aralarında öyle yakın bir kan bağlılığı da yok! Yani emmi-çocuğu falan da değiller! İkisi de “Tayip beyin” işaret ettiği ve halkın oyu ile seçilen vekillerimiz!

       Bu yol için gösterdiği gayret ve çabaya karşılık buradan Gaziantep milletvekili Sayın Erdoğan’ı en içten duygularımızla kutlarız! Kendisine o kadar güveni var ki; “Besnililere söz verdim” “Yaptım” “Yapacağım” “Sıkıntı olduğu zaman haberim olsun ben devreye gireceğim” diyecek kadar yiğit, açık sözlü ve iş bitirici bir dille konuşuyor! Adıyaman’ın sorunlarına çözüm araya biliyor!  

       Şimdi bizimde buradan değerli hemşerimiz, Gaziantep milletvekili Sayın Erdoğan’dan bir isteğimiz olacak:

       Öyle sulama-falan değil! Kara Tren, Hızlı Tren hiç değil! Şehir Hastanesi gibi bir isteğimizde yok! Ha… Şu ballandıra-dallandıra gündeme atılan Askeri Birliğin uçundan biraz tutabilirse hiçte fena olmaz deriz, bizimkiler yorgun ve bitkin olabilirler!  

       Ancak yol konunda tecrübeli görünüyorsunuz! Bize kızmasınlar ama Gerger, Sincik yolu demiyoruz! Bilmem, Tut yolu her halde idare ediyor ki ses seda çıkmıyor çünkü! Ah… Şu Çelikhan yolu ah… Rahmetli ÖZAL döneminde bir şeylere benzetilmeye çalışıldı… Çalışıldı da ancak bugünkü şartlara hiçte uygun değil!

       Sizin hükümetiniz döneminde, bizim milletvekilleri bir çivi çaktıramadı bu yola!

       Bu yolda daha dün gencecik öğretmenlerimiz can verdi!  Bazıları da belki engelliler sınıfına girdi!

       Bilmem bu yoldan hiç Çelikhan’a, Malatya’ya gittiniz mi? Sayın vekilim! Buraya Dağ Yolu diyorlar!  ! 

       Kusura bakmayın sayın vekilim, Vallahi-Billahi bu yolda ki yolculukta adamın feleği şaşıyor! Virajlar o bicim! Öyle araç-maraç geçmek kolay değil ha! Her an ölümle burun buruna gelirsin! Kışın bir dert, yazın bir dert! Her an üzerine kayalar gelebilir endişesi ile yolculuk yapabilirsin! Dönersin, dönersin o viraj ları bakarsın ki bir arpa boyu yol git misin?

       Bence bir görseniz iyi olur sayın vekilim! Malatya milletvekillerinden de yardım istersiniz! Ne de olsa, günde 100’e yakın minibüs o ilin ekonomisine insan taşıyor!

       Evet, sizden Kara Tren, Hızlı Tren, istemiyoruz! Suya hasret topraklarımız için baraj-falanda istemiyoruz! Nemrut Dağına teleferiği aklımızdan bile geçirmiyoruz!

       Bunlar büyük işler! Onları bırakalım bizim 5 milletvekilimize! Onlar büyük işlerle uğraştıkları için böyle ufak-defek işlere bakmazlar! Hem biliyorsunuz yorgun ve zaman fukarası olabilirler! 

       Gerçek söylüyorum, siz kararlı ve iş bitirici bir vekile benziyorsunuz! Üstelik yol konusunda da tecrübeli ve deneyimlisiniz!

       Gelin şu Çelikhan yolunanda bir el atın! Adıyaman ve Çelikhan halkı, Size ömür boyu minnettar kalsın!

      

 

 Mahmut Tekin

NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
Sitemizi nasıl buldunuz?
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA