DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Misafir Yorum
Misafir Yorum
Giriş Tarihi : 21-06-2011 10:01

Sayın Başkan Hodri Meydan!

Yeniyol gazetesinden İbrahim Aslan'ın köşe yazısı

 

Adıyaman Belediyesi sekiz yıldır uyuyup bir şey yapmadığı gibi, Adıyaman Belediyesi ve başkan Büyükaslan ile ilgili yapılan eleştiri, haber ve köşe yazısına da artık başkan Büyükaslan’ın tahammülü kalmamış durumda.

 

Sekiz yıldır Adıyaman halkı ve basını kendisini sabırla beklerken, acaba Adıyaman Belediyesi önemli bir projeye imza atar mı? Umudunu taşırken şu ana kadar ilin önemli hiçbir sorunu giderilmedi ve bir şey yapılmadı.

 

Adıyaman basını sekiz yıldır küçük bir yama , kavşaklara lale dikildi , bir iki parkın oyuncağı değişti, boyacıya boya sandığı hediye edildi, belediye ziyaret haberlerini ve buna benzer sıradan haberleri yayınlandı.

 

Yapılan bu küçük şeylerle ve yapılan haberlerle mutlu olan Adıyaman belediyesi maalesef iş eleştiriye gelince bir anda değişebiliyor, sinirleniyor ve gönderdiği yazılarla sizi mahkemeye veririz dercesine aba altından sopa göstermeye çalışıyor.

 

Gazetemizde köşe yazan Fethi Akar’ın yazmış olduğu yazılardan dolayı Adıyaman Belediyesi Gazetemize göndermiş olduğu yazılarda kibarca bizleri tehdit etmeye başladı.

 

Başkan Büyükaslan iyi bilmeli ki Yeniyol Gazetesi olarak, bugüne kadar hiçbir kurum veya kişiler hakkında iftira, hakaret veya MESNETSİZ haber yapmadı.

 

Köşe yazarımızın yazdığı köşeyle ilgili bir belge varsa gazetemize iletilir, hatta başkan Büyükaslan konuyla ilgili basın açıklaması yapabilirdi, maalesef bugüne kadar hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yapma gereği bile duymadı.

 

Geçtiğimiz günlerde yine belediye ile ilgili yapmış olduğumuz habere istinaden, Adıyaman Belediye Başkanını temsil eden Avukatları tarafından 08.06.2011 tarihinde Gazetemize gönderilen yazıda, Gazetemizi zan altında bırakacak beyanlarda bulunmuşlardır.

 

Gazete olarak cevap hakkımızı kullanıp, Büyükaslan Hakkındaki iddialar ile ilgili belge veya bilgi gönderdiği takdirde kendilerine cevap haklarını kullandırtacağımızı belirtmiştik.

 

20.06.2011 tarihinde Adıyaman Belediyesi tarafından gazetemize gönderilen yazıda, Gazetemizin haberlerinin MESNETSİZ olduğu ifade edilirken, bizlerin bugüne kadar MESNETSİZ haber yapmadığımızı bizden iyi bilirler.

 

Mesnetsiz haber yaptığımızı ispatladıkları takdirde, Yeniyol Gazetesini Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan’a hediye edeceğimizi belirteyim.

 

Başkan Büyükaslan’a soruyorum; Mesnetsiz Haber yaptığımızı iddia edecek kadar aciz duruma düşüp, Gazetemizi zan altına almaya çalışan kurum müdürünüzü görevden alabilecek kadar dürüst müsünüz?

 

Adıyaman Belediyesi ile ilgili yapmış olduğumuz haberlerin hepsinin doğru olduğunu biliyorsunuz. Yalan, yanlış, iftira niteliğinde haber yapmış olsaydık, bizleri de mahkemelerde süründüreceğinizi biz sizden iyi biliyoruz.

Bugüne kadar yapmış olduğumuz haberlerde, seviyeyi düşürecek haber yapmadık. Vatandaşların yapmış olduğu inşaatlardan dolayı zamanın imar müdürünün neler yaptığını Sonsöz Gazetesi ve Yeniyol Gazetelerinin arşivlerinden bulabilirsiniz.

 

Daha öncede de sayın başkan ve avukatları bizleri yapmış olduğumuz haberlerden dolayı mahkemeye vermişti ancak sonunda yaptıkları şeyin yanlış olduğunu anlamışlar ve aynı hataya tekrar düşmek üzereler.

 

Adıyaman’da son yıllarda toprak arazilerinin nasıl imara açıldığını kamuoyu merak ederken, bugüne kadar kamuoyunu aydınlatıcı açıklamalarda bulunmadığınızda soru işareti olarak kafalarda duruyor?

 

Sayın başkan bizleri mahkemeler veya avukatlarınız aracılığıyla korkutacağınızı sanıyorsanız daha öncekiler gibi şimdide yanılırsınız.

 

Yeniyol Gazetesi olarak şimdiye kadar gerçekleri yazmaktan korkmadık, bundan sonra da korkmayız.

 

Adıyaman Belediyesi İmar müdürlüğünde işlerin nasıl döndüğü, yeni kurulan kooperatiflerin, inşaatların ya da imar dışı arazilerin imara alınmasının karşılığında yapılan görüşmeler ve istenilen hediyeler ile ilgili olarak iddiaları pek yakında yayınladığımızda, İmar ve Şehircilik Müdürünün vereceği cevabı da şimdiden merak ediyoruz.

 

2004 yılındaki seçimlerden önce verdiğiniz vaatlerin hangilerinin yapıldığını,

Büyükaslan 2004 yılında Belediyeyi teslim aldığındaki borç miktarının ne kadar olduğunu,

şu andaki borcun ne kadar olduğunu açıklayabilecek mi?

 

Yoksa biz elimizdeki bilgileri açıkladıktan sonra mı açıklayacaksınız?

 

Gazetemize aba altından sopa göstermeye çalışan insanlar sadece kendilerini küçültürler ve yanılırlar.

 

 

NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
Sitemizi nasıl buldunuz?
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA