DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Misafir Yazar
Misafir Yazar
Giriş Tarihi : 02-03-2012 11:57

Guruha Gariban

Yar âli yaradan âli can âli canan âli nerdesin ey Hz Ali ah bir çıkıp gelsen diyorum, bi konuşsan bi kendini anlatsan diyorum. Senden uzak senin cisminle yol tutanlara, ne yapıyorsunuz adıma ne kattınız şanıma, beni böylemi tanıttınız, beni bilmeden benden bir ben mi yarattınız? Oysa benden çok uzaksınız Ben mahşer yerinde Allahın tahtının koruyucusu Allahın aslanıyım, resulün yatak bekçisi, çocuk yüreğimle ortalara fırlayan İslam miğferi, fatıma nın zevcesi, sahabenin gözdesi, âlimliğin zirvesi, hasan Hüseyinlin atası, Muhammet Mustafa nın sav gölgesi değimliyim?
İlimizdeki bazı alevi kardeşlerimizin evinin işaretlenmesi, olayı tamamen bir provokasyondur. Bu imler büyü ve muska gibi yazılımlarda kullanılan şeytani güçlerin çağırılması, yada yazıldığı yerin lanetlenmesine yönelik yapılan uygulamalarda kullanılan işaretlerden şer hatemidir.bazı batıl inanışlara göre şeytan ainlerindede kullanılmakta çok eski tarihlerde büyücülükte ,bir yerin harabeye dönüştürülmesi için şeytani varlıkların oraya akın etmesi için kullanılan imlerdendir.Tama mile bu konuya sadece bu yönden bakmak gerektiğini düşünüyorum,yorum yaparken özellikle medyanın bu konuya daha naif yaklaşması gerekiyor,hele hele Türkiye nin siciline yüzkarası olarak işlenmiş bazı katliamlarla özdeşleştirme yapılması olayları bu boyuta taşımaktan ileri gitmez daha duyarlı ve tutarlı bakmak .toplumsal boyutunun bilincinde haber yapmak gerekir.topluma bu konunun bir din ayrışmazlığı gibi empoze edilmesi Türkiye üzerinde oynan kara siyasetin masa altı planlarından birisi olup,bizi birbirimize kırdırma politikasının farkında olmalıyız.Bu konu hakkındaki alevi kardeşlerimize katliam diye milletin gözüne gözüne sokup haber yapanları bu projenin öncülerinden sayarım.Hz alinin İslam da ki yerinin farkında lığından uzaklaştırılıp alevi Sünni çatışmalarının en büyük suçlusu diyanetin Furkan ı her iki kesimede gerektiği biçimde aktarmasındaki başarısızlıktır,Alevilik bir din değildir.Sünnilik bir öncülük yetisi değildir ,fikir İslam kitap Furkan,Alevilik ve Sünnilik sadece zikir farklılığıdır,bu konunun halkımıza bu derece yanlış aksettirilmesi,ve iç terör yaşatılmaya dair büyük bir boşluk oluşu tamamen bir İslam ülkesi için utanç verici bir hezeyandır, Kendini Sünniliğin doz aşımında gören üç beş tane kuş akıllının alevi kardeşlerimize olan şeytaniler babındaki bir fukara bakış açısından başka bişey değildir. İslam’da kesinlikle insanların dini itikatları sorgulanamaz sorgulama, yargılama ve karar yetisi ancak Allaha aittir. İSLAMDA SEVGİ SAYGI KARDEŞLİK ESASTIR.
Biraz kabadır fiilleri gelom gidom derse de dilleri, hasıraltı olmuş düşleri, ama Sudan ince altın gibidir gönülleri, haksız zulme öncülük etmez bilekleri üzülmeyin hevaller,
BU GURUHA GARİBAN KALMAZ ADIYAMAN 
SAYGILARIMLA ARZU KIZILDAĞ

NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
Sitemizi nasıl buldunuz?
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA