Adıyaman
Giriş Tarihi : 11-05-2014 17:44   Güncelleme : 11-05-2014 17:44

Turgay güler: “söz sahibi bir türkiye istemiyorlar”

Gazeteci Yazar Turgay Güler “Türkiye’nin Sıradışı Beklentileri” Konulu Konferans verdi.

Turgay güler: “söz sahibi bir türkiye istemiyorlar”

Eğitimciler Birliği Sendikası Adıyaman Şubesi olarak konferanslar dizimize bir halka daha ekleyerek Gazeteci Yazar Turgay Güler’in konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenledi.

Adıyaman Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen konferans’ta Gazeteci Yazar Turgay Güler “Türkiye’nin Sıradışı Beklentileri” başlığı altında konuşmasını yaptı.

Konferanstan önce bir konuşma yapan Eğitim-bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Gaffari İzci, millet eksenli ve değerler merkezli bir sendikacılık yaptıklarını söyledi. Bu minval üzere konuşmasına devam eden İzci, statüko ile mücadele eden sıra dışı bir sendikacılığın ispatı olarak 650-700 kişi ile 1 Mayıs’ta Diyarbakır’da olmalarını gösterdi. İzci sözlerini şöyle bitirdi: “Adıyaman’da sendikamızı önemli, etkili ve aktif hale getiren, güçlü kılan, teşkilatımız ve üyelerimiz başta olmak üzere tüm Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen dostlarına yürekten teşekkür ediyorum.”

Daha sonra konferansa geçildi. Gazeteci Yazar Turgay Güler, salonu dolduran konuklara “Türkiye’nin Sıra dışı Beklentileri” konulu konuşmasını yaptı. Güler, bir kısım basının algı operasyonunu yönettiğini vurgulayarak, Suriye’de her iki tarafın da “Allah-u Ekber” diyerek birbirlerini öldürdüğünü, Türkiye’ye operasyon yapanların 17 Aralık da dâhil aynı odaklar ve merkezlerden yönetildiğini ifade etti. Her yüzyılda dünyanın yeniden şekillendiğini söyleyen Güler, dünyanın yeniden şekillendiği bu yüzyılda, bu merkezlerin söz söyleyen, söz sahibi ve etkili olan bir Türkiye istemediklerini bu yüzden de ülkemiz üzerinde operasyonlar yaptıklarını belirtti.

 

 

AdminAdmin