Adıyaman
Giriş Tarihi : 01-10-2014 11:29   Güncelleme : 01-10-2014 11:29

Adıyaman Sağlık Sen'de güçlü kadro

Yasin Barutçu Yönetim Kurulu Aday Listesini Açıkladı

Adıyaman Sağlık Sen'de güçlü kadro

Sağlık-sen Başkan adayı Yasin Barutçu yapılan delege seçimleri sonrası yönetim kurulunu oluşturup basına tanıttı. Barutçu yaptığı yazılı açıklamada ayrıca şunları söyledi;         

   

25 ağustos 2014 tarihinde Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde basın açıklaması yaparak, Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi başkan adayı olduğumu açıklamıştım. O dönem yaptığım basın açıklamasında ve hazırladığımız tanıtım broşürümüzde yönetim kurulu adaylarımızı istişareler neticesinde şekillendireceğimizi belirtmiştim. Yönetim kurulu adaylarımız;  üyelerimiz, delegelerimiz ve teşkilatımız ile yaptığımız istişareler neticesinde, Genel Merkezimizin bilgileri doğrultusunda hareket edilmiştir.

 

Barutçu; “25 Ekim 2014 tarhinde  yapılacak olan, Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi  4. Olağan Genel  Kurulunda  yönetime  aday olan arkadaşlarımla beraber, sendikamızı üyelerimizin istekleri doğrultusunda , daha demokratik, daha katılımcı ve daha özverili bir şekilde yönetmeye talibiz. Üyelerimiz  ve delegelerimizin, destek ve dualarını bekler, seçim sonucunun sağlık camiasına hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

 

Sağlık- Sen Başkan adayı Yasin Barutçu’nun Yönetim kurulu aday listesi şu şekilde oluşturuldu.

 

Yasin BARUTCU

Süleyman TUNCEL

Yakub ÇELİK

Ömer BİLEN

Kadir FIRAT

Remziye BARDAKCİ

Süheyla ŞENGÜL

AdminAdmin