Adıyaman
Giriş Tarihi : 23-02-2015 12:48   Güncelleme : 23-02-2015 12:48

Adıyaman Eğitim Bir Sen’den Hizmet Sendikacılığı Örneği

Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesi 28 Şubat 2015 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan Mimar, Mühendis, Tekniker ve Teknisyen Kadrolarına Atanabilmek İçin Unvan Değişikliği Sınavı için hazırlanan adaylara yönelik kurs desteği veriyor.

Adıyaman Eğitim Bir Sen’den Hizmet Sendikacılığı Örneği

 İlimiz Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Bilgisayar, Mobilya, İnşaat ve Elektrik alanlarında açılan kurslara yoğun ilgi sürüyor. Altı öğretmenin rehberliğinde sürdürülen kurslara katılan kursiyerler Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesi’nin açtığı kurslarla örnek bir sendikacılık faaliyetinde bulunduğunu belirttiler. Kursiyerleri ziyaret eden Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz sendika olarak açılan her sınav için üyelerinin ihtiyaçlarını gözeterek kurs açtıklarını ifade ederek Unvan Değişikliği Sınavı için açılan kurslara sadece Eğitim Bir Sen üyelerinin değil sınav başvurusu yapan herkesin katılabileceğini dile getirdi.

Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz şunları söyledi: “Düzenlediğimiz Unvan Değişikliği sınavlarına hazırlık kurslarıyla üyelerimize ve tüm eğitim çalışanlarına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı personeline yönelik yapılan sınavlarda eğitim çalışanlarının elde ettiği başarılar, düzenlediğimiz hazırlık kurslarının önemini ortaya koyuyor.”

Şube olarak, yapılacak her sınav için hazırlık kursu açmayı düşündüklerini ifade eden Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, üyelerimiz için açmış olduğumuz ve devam etmekte olan kurslardan yoğun talep ve ihtiyaç üzerine üyemiz olmayan çalışanların da faydalandığını söyleyerek önceki yıllarda da yönetici-hizmetli-şef-uzman öğretmen vb. alanlarda üyelerine yönelik kurslar düzenlediklerini hatırlatarak “bu kursun açılmasında emeği bulunan başta yönetim kurulu üyemiz Bedir Yaman olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi. 

 

 

 

AdminAdmin