Kaymakamlık
Giriş Tarihi : 09-07-2010 10:45   Güncelleme : 09-07-2010 10:45

Geleceğin Matematikçileri Çelikhan’dan Çıkacak

KAYMAKAM TURAN “ÇELİKHAN TÜRKİYE’NİN EĞİTİM ÜSSÜ OLACAK”Matematik Öğretmeni tarafından organize edilen ve “matematik bahçesi” adı verilen kursu kaymakam Ercan Turan ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Geleceğin Matematikçileri Çelikhan’dan Çıkacak

Haziran ayı içerisinde Çelikhan’da bulunan bütün ilköğretim okullarının 7.sınıflarına uygulanan sınavın ardından dereceye giren ilk 45 öğrenci 10 gün boyunca kursa tabii tutuluyor.

 

Kursa bir ziyaret gerçekleştiren Çelikhan Kaymakamı Ercan Turan, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Öğrencilerden gelen sorular karşısında zaman zaman zorlanan kaymakam Turan kursun öğretmenlerine teşekkür etti.

Kaymakam Turan yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

‘’Geçen sene başlattığımız ‘Matematik Bahçesi’ oldukça verimli geçmişti. Bu yıl bizler bu öğretmen arkadaşlarımıza destek vererek bu kursun olmasına yardımcı olduk. Bizim amacımız Çelikhanlı öğrencilerimize her zaman olduğu gibi şimdide yardımcı olmak onların gelebileceği en üst noktaya gelmeleri için alt yapısını oluşturmaktır. Özverili hocalarımızın katkılarıyla bu kursun sürekli sürmesi gerekir. İnanıyorum ki bu değerli hocalarımız bu kursu sürdüreceklerdir. Ve yine inanıyorum ki benden sonra gelecek kaymakam arkadaşlar da bu kursa destek vereceklerdir. Bu kursun sayesinde Çelikhan ilçemiz ileride Türkiye’nin eğitim üssü olacaktır. Yaz okulları için oldukça ideal bir hava olması bunu sağlayacaktır.’’

Kursun organizatörleri Kaymakam Ercan Turan ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktürk’e göstermiş oldukları destek ve ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

Haber: Mustafa Aloğlu-Çelikhan

 

 

 

AdminAdmin