Kaymakamlık
Giriş Tarihi : 04-09-2023 18:49   Güncelleme : 25-10-2023 23:38

Çelikhan Kaymakamı "Ali Cemal ALTINÖZ" Göreve Başladı

23.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Çelikhan Kaymakamlığına atanan Ali Cemal ALTINÖZ görevine başladı.

Çelikhan Kaymakamı

Çelikhan Kaymakamı Abdullah ARSLANTÜRK'ÜN Artvin/Hopa Kaymakamlığına atanmasının ardından Çelikhan Kaymakamlığına atanan Ali Cemal ALTINÖZ 04.09.2023 tarihinde görevine başladı.
Çelikhan Haber olarak yeni Kaymakamımızın, tüm Çelikhan'lılara eşit ve adil bir şekilde Devletin imkanlarını sunacağından, birilerinin etkisi altında kalmadan, hiçbir zümre ve sınıfa ayrıcalık tanımayacağına olan inancımız tamdır. İlçemiz adına yeni Kaykamımıza görevinde başarılar diliyoruz. 

"Ali Cemal ALTINÖZ" kimdir?

1990 yılında Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde doğdu. İlköğretimini sırasıyla Hatay Bedii Sabuncu İlköğretim Okulu, İstanbul Asfa İlköğretim Okulu ve Ankara Yavuz Sultan İlköğretim Okulu’nda tamamladı. 2009 yılında Muradiye Anadolu Lisesi’ni üçüncülükle bitirdi. Aynı yıl itibariyle İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde lisans eğitimine başladı. Dört yıllık üniversite hayatı boyunca farklı sivil toplum kuruluşlarında bulunup çeşitli görevler üstlendi. Fatih Belediyesi Gençlik Meclisi Dış İlişkiler Komisyon başkanlığını on ay süreyle yürüttü. Başkanlığı süresince birtakım aktivitelerin gerçekleşmesi noktasında çeşitli yazar ve akademisyenlerle görüşerek meclis içi toplantılar düzenledi. Yine lisans eğitimi sırasında İngiltere Oxford’ta üç aylık sertifikalı yabancı dil eğitimine katıldı. Bir yıl sonrasında yabancı dil seviyesinii artırmak maksadıyla Work&Travel kapsamında ABD’de yaklaşık dört ay özel bir şirkette çalıştı. İngiltere ve ABD gibi ülkelerin dışında daha önceki dönemlerde farklı saiklerle Suriye, Mısır, Tunus ve Libya gibi Ortadoğu’nun kilit ülkelerine giderek yurtdışı tecrübesi edindi. 2013 yılında iyi bir ortalamayla üniversiteden mezun oldu. Stajını SETA Vakfı, Dış İlişkiler Masası’nda Körfez Ülkeleri üzerine gerçekleştirdi. Stajını tamamladıktan sonra özel bir bankada uzman yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 2014 yılı Ağustos ayı sonunda Sakarya Üniversitesi, Siyaset ve Sosyal Bilimler programında yüksek lisans eğitimine devam etti. En son özel bir şirkette idari işler sorumlusu olarak çalıştıktan sonra 2019 Mart ayında 107. Dönem Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Bolu Valiliği adayı olarak sırasıyla, Boyabat ve İskenderun ilçelerinde kaymakam refikliği; İncesu, Mesudiye, Boğazkale ilçelerinde ise  kaymakam vekilliği yaptı.

         Ali Cemal ALTINÖZ, Cumhurbaşkanlığı’ nın 23.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı atama kararı ile ilçemiz Kaymakamlığına atanmış olup 04.09.2023 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır. Kaymakam Altınöz orta seviyede ingilizce ve arapça bilmekte olup evli ve biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır.

AdminAdmin