Adıyaman
Giriş Tarihi : 20-06-2016 22:13   Güncelleme : 20-06-2016 22:13

CHP'DEN MUHTAÇ AİLELERE GIDA YARDIMI

Adıyaman'da CHP İl Başkanlığı tarafından 500 aileye gıda yardımı yapıldı.

CHP'DEN MUHTAÇ AİLELERE GIDA YARDIMI

CHP Adıyaman İl Başkanlığı önünde toplanan yardım kolileri ilçelere ve merkeze dağıtımı gerçekleştirildi.

İstanbul Beşiktaş Belediyesi tarafından yardıma muhtaç ailelere Ramazan ayında dağıtılmak üzere yollanan ve içerisinde temel ihtiyaç gıdalarının olduğu 500 paket ilçe ve merkezde bulunan ailelere dağıtılmaya başlandı.

CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Belediyesi tarafından 500 paket başkanlarımız tarafından bize tahsis edildi. Onlarında burada muhafaza ettik. Dağıtımını bütün ilçe başkanların kendi nufuz oranlarına göre ayarlama yaptık. Ona göre biz arkadaşlarımızı çağırdık. Herkes kendi ilçesine götürecek. Paketlerimizde yiyecek türü yani temel gıda ihtiyaçları var. Ramazan paketi olarak gönderildi. Bizde en iyi şekilde örgütlerimiz ile paylaşarak muhtaç insanlara dağıtacağız. Adıyaman’da ilk böyle bir şey yapıldı inşallah bundan sonra gelir bizde parti ayırmaksızın bütün ihtiyaç sahibi insanlarımıza kavuşmak."dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ise şöyle konuştu:

"Ramazan ayında idrak ettiğimiz bu günlerde orta doğuda akan kardeş kanının bir an önce son bulmasını diliyorum. Sayın İl Başkanımız Mehmet Yıldırım’ın girişimiyle Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznadaroğlu ve hemşerimiz Mehmet Ali Türk bey tarafından Adıyaman il örgütüne 500 paket gıda malzemesi gönderildi. Sayın il başkanımızda bütün Adıyaman örgütlerine buradan taksim etti. Bizde merkez ilçede partili, partisiz farkı gözetmeksizin ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız"


Kaynak : PHA
AdminAdmin