Çelikhan
Giriş Tarihi : 24-10-2011 05:11   Güncelleme : 24-10-2011 05:11

Vali Gazetemizi Gösterdi Ve Sordu (Bu Yol Biter Mi?)

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Karayolları Elazığ Bölge Müdür yardımcısı Turan Gülhaş’a Çelikhan Malatya yolu soruldu.

Vali Gazetemizi Gösterdi Ve Sordu (Bu Yol Biter Mi?)

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan Çelikhan Haber gazetesini kaldırarak Turan Gülhaş’a’ bak gazeteler yazıyor. Bu yol ne zaman bitecek’ dedi.

 

Bunun üzerine konuşan Karayolları Elazığ Bölge Müdür yardımcısı Turan Gülhaş ‘10 kilometrelik yol en geç Ocak Ayında ihale edilecek’dedi.

Karayolları 8.Bölge Müdür Yardımcısı Turan Gülhaş, sitemize yaptığı açıklamada, yolun ihale edilebilmesi için gerekli olan şartların oluştuğunu söyledi.

Gülhaş yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

''Çelikhan ile Malatya arasında yapımı devam eden yolda geriye kalan 10 kilometrelik yol için proje çalışmasını bitirdik. Keşif çalışmaları önümüzdeki günlerde bitirilecek. En geç ocak ayı içerisinde bölge müdürlüğü olarak yolu ihale edeceğiz. Bu yolun hizmet girmesi ile birlikte Çelikhan Malatya arası 34 kilometreye düşecektir. Karayolları olarak son dönemlerde yaptığımız yolların standardını oldukça yüksek tutuyoruz. Çelikhan- Yeşilyurt - Malatya yolu da standardı yüksek olan yollarımızdandır.''dedi.

Haber: Mustafa Aloğlu

 

BU RESİM ÇOK ŞEYİ ANLATIYOR.

Editörün Notu:

Sevgili takipçilerimiz

İnternet basını her ne kadar çağın basını kabul edilese de, Yazılı medya her zaman daha etkili olduğunu göstermiştir.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısına bende katıldım. Çelikhan Haber gazetesini orada bulunan ilin ve bölgenin en yetkililerine sundum. Sayın Valimiz Gazeteyi kaldırarak bölge müdür yardımcısına manşet haberimizi sordu.

Gazetenin valinin önünde olması bu konunun bir kez daha gündeme gelmesini sağladı.

Sayın vali, Bölge müdür yardımcısına sordu ve yolun bir an evvel yapılmasını istedi.

Gazetemiz ve sitemizin güçlü bir şekilde ayakta durabilmesi için sizlerin desteğinin artarak devam etmesini diliyoruz.

 

 

AdminAdmin