Çelikhan
Giriş Tarihi : 17-09-2010 07:08   Güncelleme : 17-09-2010 07:08

Müjde! Çelikhan’da gazete çıkacak

Değerli Çelikhanlılar ve kıymetli takipçilerimiz,

Müjde! Çelikhan’da gazete çıkacak

İlçemizde ÇELİKHAN HABER adında yeni bir gazete çıkacaktır.Çelikhan’ın ilk gazetesi olan Çelikhan Doğuş gazetesinin yayın hayatına son vermesinin ardından doğan boşluğu Çelikhan Web Sitesi Çelikhan Net ve Çelikhanlıların buluşma yeri,Çelikhan Ses gidermeye çalışıyor.Ancak İnternetin girmediği yerlerin varlığını göz önünde tutturduğumuz zaman ilçemizde bir gazete zorunluluk arz etmektedir.

Adıyaman’da günlük yayın yapan yerel gazetelerde her ne kadar haberlerimiz yayımlansa da Çelikhan’ın kendi gazetesi gibi olmamaktadır.

Çelikhan Haber Gazetesi ilk etapta ayda bir çıkacak ve Çelikhan’ın sorunlarına yakından ilgilenecektir. Ancak, önümüzdeki süreç içerisinde konjöktürel olarak gazeteyi 15 günde bir, Haftalık hatta günlük çıkarmayı düşünüyoruz.

Çıkacak olan bu gazeteye abone olmak isteyenler

[email protected] ve 0536 312 30 78 numaralı telefonlardan gazetemizin sahibi ve genel yayın yönetmeni olan Mustafa Aloğlu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Çelikhan Haber gazetesi kendisine ait haber sitesini de yakın zamanda açacak ve Gazete yayımlanan haberleri bu sitede yayınlayacaktır.

Gazetenin yazarlarını önümüzdeki günlerde internet sitelerinden duyurusunu yapacağız.

 

Abone ücretleri için

Çelikhan Ziraat Bankası

Şube kodu:0695

Hesap numarası: 28623819 – 5001

Mustafa Aloğlu

 

 

AdminAdmin