Siyaset
Giriş Tarihi : 21-11-2011 06:23   Güncelleme : 21-11-2011 06:23

MHP ilçe başkanı Yurdakul:’’AKP halkı kandırıyor’

MHP Çelikhan ilçe başkanı Halil Yurdakul, Ak Parti Adıyaman milletvekillerinin halkı kandırdığını iddia etti.

MHP ilçe başkanı Yurdakul:’’AKP halkı kandırıyor’

Ak parti Adıyaman milletvekillerinin Çelikhan’ı ziyaret ettiği sırada sarf ettikleri sözlerin halkı kandırmaktan öte bir durum olmadığını kaydeden Başkan Yurdakul açıklamasında şunları kaydetti:
’’Bilindiği üzere geçen hafta Ak Parti Adıyaman Milletvekilleri ilçemizi ziyaret ederek bir takım açıklamalarda bulundular.

Mehmet Metiner’in açıklaması yenilir yutulur değildir. Sayın Metiner diyor ki;’bizi ve halkımızı kandıran bürokratların kulağını çeker gereğini yaparız.’Evet, doğu da PKK ve BDP’ye tokat atanlar şimdi de kendilerini tokatlıyorlar. Halkı kandıranlar sizlersiniz. Devlet sizinle PKK arasında şamar oğlanına dönmüştür. Sayın Metiner’in bürokrattan kastı devlettir. Çünkü Sayın Metiner’in bilinçaltında ki devlet düşmanlığı ve bölücü düşüncelerin açığa çıkmasıdır.

Sayın Metiner şunu çok iyi bilsin ki bizler, sizlerin halkı ayaküstü yönlendirmenize ve kandırmanıza müsaade etmeyeceğiz. Sayın Metiner siyasi yelpazesini değiştirmiş ama devlet düşmanlığı ile yoğrulmuş zihniyetini değiştirmemiştir.

Ak Parti Grup Başkan vekili Sayın Ahmet Aydın ise Çelikhan’ın sorunlarını saymak ile meşguldur. Sanki Çelikhanlılar kendi sorunlarını bilmiyor. Sayın Aydın Milletimiz kendi sorunlarını biliyor. Sizler hizmet makamındasınız. Ancak çözdüğünüz sorunları konuşabilirsiniz.10 yıldır iktidardasınız. Çözmek istediğiniz sorunları bürokrasinin engel olduğunu söyleyerek kaçmasını iyi öğrenmişsiniz. Siz hangi problemi çözdünüz de bürokratlar engel oldu. Lütfen bu ayaküstü yalan ve gözdağı siyasetini bırakın. Halk sizi hizmet için seçmiştir. Bölücü güçlere destek olabilecek açıklamalar için seçmemiştir. Ülkenin huzuru ve refahı için uluslar arası güçlere ve bölücülere birazda Türk tarihine bakın ve Türk milletinin beklentilerine kulak verin.

Sayın Aydın, tütün’den bahs ederken uluslar arası yaptırımlar var diyor. Uluslararası güçlerin mahkûmları olduğunu itiraf etmiştir.

Son olarak diyorum ki; devletimizin ve milletimizin birliğine zarar verebilecek talihsiz beyanları kınıyorum. Ak Parti milletvekilleri PKK’ya atamadıkları tokadı bürokratlara ve milletimize atmaya devam ediyor. Bugünün yarınları da vardır. Bunu unutmasınlar. Zaten sarhoşluklarıyla kafaları karıştırmıştır. Bize bürokrat düşmanlığı bazen asker düşmanlığı yaparak Türk milletinin kafalarını karıştırmaya devam etmeyiniz.’dedi.

Haber: Mustafa Aloğlu

 

AdminAdmin