Siyaset
Giriş Tarihi : 31-10-2011 05:17   Güncelleme : 31-10-2011 05:17

MHP İlçe Başkanı Halil Yurdakul:’Kardeşliğimizi pekiştirmeliyiz’’

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Halil Yurdakul, son gelişmeler üzerine basın açıklaması yaptı.

MHP İlçe Başkanı Halil Yurdakul:’Kardeşliğimizi pekiştirmeliyiz’’

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarından dolayı şehit olan asker ve polislere ve Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileyen Başkan Yurdakul, Gerek şehitlerimiz gerekse de deprem sebebiyle ortaya çıkan tablo Türk milletinin birliğini hiçbir zaman bozamayacağını söyledi.

Bütün şer odaklarına ve yanlı, maksatlı açıklamalara rağmen kardeşlik duygusu içerisinde hareket etmesini bilmişizdir. Son olaylarda da bütün dost ve düşmanlar bunu bir kez daha görmüştür.

Siyasi istismarcılık yaparak bir yerlere varmaya çalışanlar bilsin ki Türk Milletinin bağrından çıkmış ülkücü hareketin mensupları olan bizler böyle tavırlara hiçbir zaman girmedik girmeyiz. Çünkü bizim için misakı milli sınırları içinde kalan her yer vatandır. Kürt-Türkmen ayırımı yapmadık, yapanlara da bedellerini ödettirerek karşı çıktık.

Bu vesile ile sayın Başbakan ‘kimse bu olaylardan siyasi rant elde etmesin diyor ama konuşmasının tamamı siyasi rant içeriklidir. Acı olan şudur ki AKP iktidara geldiği günden beri can alıcı noktalarda kavram terörü oluşturarak milletimizin kafasını karıştırmaya devam ediyor.

İktidarın bu anlam kargaşası yüzünden gerek milletimiz gerekse devletin bazı bürokratları olayları doğru ve sağlıklı değerlendirememektedir.

Kısaca şunu söyleyeyim.

Aklı karışık AKP’liler kendileri ile beraber milletimizin ve yöneticilerimizin de aklını karıştırmaya çalışarak puslu ve anlamsız bir hava oluşturmaya ve bu ortamlardan siyasi rant elde etme alışkanlıklarına devam etmektedirler.

MHP olarak tüm belediye ve ocak teşkilatlarımızla deprem bölgesine ulaşmaya çalışmaktayız. Milletimizi ayırmaya çalışanlara inat her zaman birliğimizi ve dirliğimizi muhafaza etme gayretinde olacağız.

Yaşadığımız acı olaylardan da AKP’nin yanlış politikaları etkili olmuştur. AKP’yi yeniden düşünmeye ve yanlış politikalardan vazgeçmeye davet ediyoruz. Açılım dedikleri yıkım projesinden bir an önce vazgeçmelidirler. Terörün karşısında azimli ve dik durarak mücadele etsinler.1000 yıllık kardeşliğimizi daha da güçlendirecek projeler üretsinler.’’dedi.

Haber: Mustafa Aloğlu

 

AdminAdmin