Belediye
Giriş Tarihi : 06-08-2014 01:57   Güncelleme : 06-08-2014 01:57

Kendisi için yapmadığını başbakan için yaptı

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, 30 yıllık siyasi hayatında kendisi için yapmadığını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yaptı.

Kendisi için yapmadığını başbakan için yaptı

1989 Yılından beri siyasetin çeşitli kademelerinde bulunan ve 1994 yılından beri her dönem Belediye başkanlığı seçimlerine giren Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, kendisi için yapmadığı seçim reklam ve tanıtım işini Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yaptı.

Çelikhan'da bir minibüs giydiren, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, el ilanı ve afişler hazırlayarak, Çelikhan merkez ve köylerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istiyor.

5 dönem Belediye seçimlerine girdiğini ve 3 dönemdir Belediye Başkanı seçildiğini kaydeden Başkan Bulut, kendisin böyle bir çalışma yapmadığını ancak söz konusu islam coğrafyası lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğu için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığını kaydetti.

Araç giydirme ve mahalle ile köy dolaşmalarını sağlayan Ak Parti Çelikhan ilçe başkanı Mahmut Avcı'da köy ve mahalle gezilerinde aktif rol alarak başkan olduktan sonra ilk seçimi en iyi şekilde sonuçlandıracağına inanıyor.

Kendi aracını giyindiren Başkan Avcı, aynı zamanda şöför tahsis ederek aracın diğer masraflarınıda karşılıyor.

AdminAdmin