Çelikhan
Giriş Tarihi : 01-10-2010 06:24   Güncelleme : 01-10-2010 06:24

İlçemizde ÇELİKHAN HABER adında yeni bir gazete çıktı

Çelikhan Haber Gazetesi ilk on beş günde bir çıkacak ve Çelikhan’ın sorunlarına yakından ilgilenecektir. Ancak, önümüzdeki süreç içerisinde konjöktürel olarak gazeteyi Haftalık hatta günlük çıkarmayı düşünüyoruz.

İlçemizde ÇELİKHAN HABER adında yeni bir gazete çıktı

Çelikhan haber Gazetemizin ilk sayısı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse’ye nasip oldu.

Her fırsatta Çelikhan’a ayrı önem verdiğini belirten Alaköse, Çelikhan haber gazetesi ilk alan kişi olarak Çelikhan Haber gazetesin açısından tarihe geçti.

Çelikhan haber gazetesi Genel Yayın yönetmeni ve aynı zamanda sitemiz Editörü Mustafa Aloğlu, İl Milli Eğitim Müdürüne ilgi ve alakasından ötürü teşekkür etti.

Gazetenin genel yayın yönetmeni Mustafa Aloğlu sitemize yaptığı açıklamada, gazetenin ilk sayısı olması nedeniyle Cuma günü Çelikhan’da esnafları ve kurumları gezerek gazeteyi bizzat kendisi dağıtacağını söyledi.

 

Gazetenin ilk sayısında yazan yazarlar

Sabri Altun,Mehmet Gökduman,Ömer Korkmaz,Hamza Şahin ve Esin Demirci

 

Çıkan olan bu gazeteye abone olmak isteyenler

[email protected] ve 0536 312 30 78 numaralı telefonlardan gazetemizin sahibi ve genel yayın yönetmeni olan Mustafa Aloğlu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Çelikhan Haber gazetesi kendisine ait haber sitesini de yakın zamanda açacak ve Gazete yayımlanan haberleri bu sitede yayınlayacaktır

AdminAdmin