Güncel
Giriş Tarihi : 09-05-2008 16:12   Güncelleme : 09-05-2008 16:12

ilçe emniyet amirliği tarafından karayolları ve trafik haftası nedeniyle s

İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Polis memuru Muhammet Gül ve Doktor Alper Gümüş tarafından verilen seminere, Hâkim Özgür Karadağ, Emniyet Amiri Fatih İnceyavuz, Mal Müdürü Muhammed Ali Karabacak,

ilçe emniyet amirliği tarafından karayolları ve trafik haftası nedeniyle s
İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Polis memuru Muhammet Gül ve Doktor Alper Gümüş tarafından verilen seminere, Hâkim Özgür Karadağ, Emniyet Amiri Fatih İnceyavuz, Mal Müdürü Muhammed Ali Karabacak, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Ayaz, Kaymakamlık yazı işler müdürü Bedir uzun, İlçe Tarım Müdürü Mahmut Elmas, bazı okul müdürleri, Çelikhan merkez ve köy öğrencileri katıldı.
Seminerde kara yolları güvenliği ve trafik haftası hakkında bilgi verilerek,Alkollü araç kullanılmaması,aşırı surattan kaçınılması ve örnek trafik kazalarıyla ilgili slayt gösterimi eşliğinde öğrencilere çeşitli bilgiler verildi.Doktor Alper Gümüş ise soru cevap şeklinde öğrencilere ilk yardım hakkında bilgiler verdi.Bir öğrencinin üzerinde uygulama yaptı.

Trafik polisi Muhhamet Gül trafik kurallarına herkesin uyması, uymayanların da bir şekilde uyarılması gerektiğini belirterek, trafik kazalarına karşı herkesin el birliğiyle mücadele etmesi gerektiğini kaydetti. Bireylerin sokağa adımlarını atmalarıyla birlikte trafik sürecinin başladığına dikkat çeken Gül, kurallara uyarsak, eğitime önem verirsek kazaları önlemede daha başarılı oluruz. Alkollü araç kullanmayalım, kullandırmayalım. Herkes gördüğü eksiklikleri bildirsin. Hepimiz birer trafik polisi olmalıyız. Bu konuda özellikle öğrencilerimize, gençlerimize büyük görevler düşüyor'' dedi.

Karayolu güvenliği ve trafik haftası nedeniyle sürücülere çikolatalar dağıtılarak daha güvenli sürüşler için bilgilendirme yapılıyor.

Haber: Mustafa Aloğlu-Çelikhan



AdminAdmin