Güncel
Giriş Tarihi : 03-03-2008 06:00   Güncelleme : 03-03-2008 06:00

Çalışmalarımız aralıksız sürdü

Karayolları 87 bölge Şefi Mahir Onat Çelikhan-Adıyaman ve Çelikhan Malatya yolunda yapılan çalışmaları yerinde görmek için Çelikhan*a gelmişti.Karayolları 87 Bölge Şefi Mahir Onat ile Çelikhan-Adıyaman yolunda yapılan çalışmalarla ilgili bir röportaj gerç

Çalışmalarımız aralıksız sürdü
Karayolları 87 bölge Şefi Mahir Onat Çelikhan-Adıyaman ve Çelikhan Malatya yolunda yapılan çalışmaları yerinde görmek için Çelikhan*a gelmişti.
Karayolları 87 Bölge Şefi Mahir Onat ile Çelikhan-Adıyaman yolunda yapılan çalışmalarla ilgili bir röportaj gerçekleştirdik. Şef Onat Sitemiz Editörü Mustafa ALOĞLU*nun sorularına cevap verdi. Şefim İşçileriniz için bir takım söylentiler söz konusu, İşçilerinizin fazla mesai almadıkları için çalışmadıkları yönünde bir takım duyumlar alıyoruz. Bu iddialara ne diyorsunuz?
Mahir Onat: Karayolları 87şube Şefliği olarak iki çeşit personelimiz var. Birincisi kendi personelimiz ikincisi ise hizmet satın alma ile ilgili yani mütahit elemanları, bizim kendi kadrolu elemanlarımız açısından bir sıkıntımız yok kar yağışının olduğu süreçte işçilerimiz 24 saat çalışıyorlar. İşçilerimiz sendikal haklar çerçevesinde çalışıyorlar. İşçilerin sendikal haklarını yok sayamayız. Tabi bu zaman diliminde bu insanların dinlenme, ihtiyaç giderme gibi istirahat etmeleri son derece doğaldır. Bunlar robot değil ki, neticede bunlarda insan, elbette petrol ofisinde çay molası verecekler, araç bakımı için araçlarını yol kenarına çekip araçlarının bakımlarını yapacaklar. Yani 24 saat çalışıyor dediğimizde halkımız yanlış anlamasın.

devamı röportajlar bölümünde
AdminAdmin