Çelikhan
Giriş Tarihi : 18-12-2013 11:43   Güncelleme : 18-12-2013 11:43

Bürokratlar Ve Siyasiler Sözünde Durdu

Ak Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın ve Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Çelikhan Malatya yolu konusunda verdikleri sözlerini yerine getirdi.

Bürokratlar Ve Siyasiler Sözünde Durdu

1965 yılında programlanan ve 1967 yılında ilk kazmanın vurulduğu Çelikhan-Yeşilyurt-Malatya yolunda 1996 yılına kadar hiçbir çalışma yapılmadığı bir yoldan söz ediyoruz.

2005 yılında tekrardan projelendirilen ve 2009 yılının 5 Aralığında ihale edilen yol nihayet ham olarak açıldı.

Ak Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın başta olmak üzere Ak Parti Milletvekilleri ile İl Başkanı Halil İbrahim Fırat ve Çelikhan ilçe teşkilatının üzerinde titizlikle durduğu Çelikhan, Yeşilyurt, Malatya yolunun ham olarak açıldığının müjdesini, Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ve Çelikhan kaymakamı Ömer Dağdeviren verdi.

 Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ile Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Çelikhan yolunun önümüzdeki yıl bitirileceğini hedeflediklerini söylediler.

Yeşilyurt üzerinden yeni yolda Çelikhan’a gelen Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ile Çelikhan’dan Malatya sınırına kadar giden Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, yolun ortasında buluştular.

 Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, firmaların kış sezonu nedeni ile çalışmaya ara verdiğini ve baharın gelmesi ile birlikte çalışmanın tekrardan başlayacağını, Temmuz Ağustos dönemine kadar asfaltının yapılması için çalışacaklarını söyledi.

Kaymakam Ömer Dağdeviren, Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi’nin şahsında Karayolları çalışanları ile firma yetkililerine teşekkür etti.

Yol trafik akışı için güvenli olmadığı için Karayoları ekiplerince yarından itibaren trafiğe kaptılacaktır.

Konu ile ilgili haberler gelecek.

AdminAdmin