Siyaset
Giriş Tarihi : 10-11-2015 15:24   Güncelleme : 10-11-2015 15:24

Aydın’dan Çelikhan’a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın;“Seçimin Kazananı Milletimizin Kendisidir”

Aydın’dan Çelikhan’a Teşekkür Ziyareti

Çelikhan ilçesine teşekkür ziyaretinde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletin iradesinin sandıkta bir kez daha tecelli ettiğini belirterek, AK Partiyi yeniden tek başına iktidara taşıyan millete hizmet etmekte boyunlarının borcu olduğunu söyledi.

                7 Haziran seçimi sonrası Türkiye’nin çok kritik bir süreçten geçtiğini ve bu süre zarfında milletin ülkede yaşananları, kimin millete hizmet ettiğini, kimin milletin karşısında olduğunu çok iyi gördüğünü belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; “Çelikhan bugüne kadar bizlere duasıyla desteğiyle her zaman yanımızda oldu. Biz birileri gibi sırtımızı başka yerlere yaslamıyoruz. Biz Sırtımızı Çelikhan’a, Adıyaman’a yaslıyoruz. Dolayısıyla gücümüzün kaynağının siz olduğunu biliyoruz ve size hizmet edebilmek için bu bağlamda bugüne kadar elimizden gelen gayreti gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Türkiye’de iktidarla birlikte istikrarda yeniden tesis edildi. Şimdi baktığımız zaman burada bu seçimin kaybedeni yok. Oy versin ya da vermesin 78 milyon kazandı, Türkiye’ye umut bağlamış olan İslam Coğrafyası kazandı. Her şeyden önemlisi milletimizin iradesi kazandı ve herkes rahatladı. Seçimden sonra bir güneş doğdu ve bazı gerginlikler son buldu huzur geldi. Dolayısıyla bu seçimin kazananı Milletimizin kendisidir. Başarı Milletin başarısıdır ve bizde bu başarıya layık olabilmek için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Çelikhan ilçe meydanında vatandaşlarla ve partililerle bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Çelikhan’ın bugüne kadar birçok ihtiyacını ve talebini karşıladıklarını belirterek şunları söyledi: “AK Parti iktidarıyla birlikte 13 yıl içerisinde ülke geneli olduğu gibi Çelikhan ilçemizin de ihtiyaçları bir bir karşılanmaya başladı. 1940 yılında bu yana konuşulan, yapılacak denilen Çelikhan-Malatya arası yolu yapmak yine bize nasip oldu. 95 Km’lik yol 42 Km’ye düştü. Böylece 25 dakikada Malatya’ya ulaşma imkanı sağlandı. Çelikhan’ın bir sulama sorunu vardı ve bizler her buraya geldiğimizde bu konu bizlere iletilirdi. 14 Trilyona mal olacak olan bir projeyi hayata geçirmek üzere çalışmalar başlatıldı. Çat barajından tünel aracılığıyla Cazibeli bir şekilde Çelikhan’a ve köylere su vereceğiz. Buradaki her hizmeti biz takip ederek neticelendirdik ve buradaki her hizmetin ayrı bir hikayesi vardır bizde. Okulundan Kapalı spor salonuna kadar çim sahasına kadar toplu konutlarına kadar bir hayal vardı burada. Çelikhan’da bir kentleşme olsun deniyordu onun içinde kolları sıvadık. Tabi biz bu projelere başlarken birileri hayal dedi, kandırıyorlar dedi, yapamazlar dedi. Biz yapamayacağımız sözü vermeyiz ! Biz verdiğimiz sözü de mutlaka yerine getirir ve yaparız. Çelikhan’ın hayali olan hizmetleri bizler hep beraber birlik beraberlik içerisinde yapıyoruz. Hemşehrilerimizin bizler üzerindeki desteği ve duası olmasa bizlerin bu hizmetleri yapabilmesi mümkün değil. Dolayısıyla bizler arkamızda hemşehrilerimizin gücünü hissediyoruz. Bugüne kadar buralara yaptığımız hizmetler olmasaydı ne buraya gelebilecek yüzümüz olurdu ne de sizler bize dua ve destek de bulunurdunuz. Bizler bazı şeyleri başarmışız ki bugün burada sizlerle birlikte bu ortamı oluşturabildik. Dolayısıyla bizler birbirimize duacı olmaya devam edeceğiz, hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Allah bizleri size karşı utandırmasın. Biz en büyük makam olarak sizlerin gönüllerine talibiz, sizin hayır duanızı istiyoruz. Arkamızdan Allah razı olsun diyebiliyorsanız, bir hizmette bir emeğimiz geçmişse elhamdülillah çok şükür deriz. Ben tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun. Allah sizleri de bizleri de utandırmasın diyorum.”

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 


AdminAdmin