Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 09-05-2020 17:13   Güncelleme : 09-05-2020 17:13

Aydın: Samsat, Çelikhan, Pınarbaşı Ve Balkar Beldelerimiz Doğalgaza Kavuşuyor

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın: "Hemşerilerimiz temiz, hesaplı ve konforlu bir yakıt tüketimi ile rahat edeceklerdir." dedi.

Aydın: Samsat, Çelikhan, Pınarbaşı Ve Balkar Beldelerimiz Doğalgaza Kavuşuyor

Aydın, yazılı yaptığı açıklamada, en son 8942-4 EPDK kararı ile Balkar beldesinin doğalgaz dağıtımı yapılacak bölge kapsama alındığını anımsatarak, "Şimdi de, 7 Mayıs tarih ve 9339-1 Sayılı EPDK kararı ile Samsat ve Çelikhan ilçelerimiz ile Pınarbaşı beldemiz doğalgaz dağıtımına kavuşuyor."şeklinde ifade etti.

-"18 AY İÇERİSİNDE DOĞALGAZ ARZI SAĞLANACAK"

Adıyamanı hem bölgede hem de Türkiye'de her alanda yukarıya taşımak ve örnek teşkil edecek bir il konumuna getirmek için gayretlerinin olanca hızıyla devam ettiğini belirten Aydın, açıklamasına şöyle devam etti:

"Hükümetimizin her alanda seferber olduğu ve halen sürmekte olan yatırımlar da bizlere gelecek için her zamankinden daha fazla güç ve güven vermektedir.Göstermiş olduğumuz hassasiyetin karşılık bulması, çabalarımızın ve takiplerimizin cevap bulması hepimiz için, en önemlisi de Adıyamanımız için oldukça sevindiricidir.

Bu bağlamda; bilindiği üzere en son 8942-4 EPDK kararı ile Balkar beldemiz doğalgaz dağıtımı yapılacak bölge kapsama alınmıştı. Şimdi de, 7 Mayıs tarih ve 9339-1 Sayılı EPDK kararı ile Samsat ve Çelikhan ilçelerimiz ile Pınarbaşı beldemiz doğalgaz dağıtımına kavuşuyor. İlgili dağıtım firması tarafından en geç 6 ay içerinde işe başlanacak olup 18 ay içerisinde doğalgaz arzı sağlanacak olan bu bölgemizde, hemşerilerimiz temiz, hesaplı ve konforlu bir yakıt tüketimi ile rahat edeceklerdir."

-"TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE VE BÖLGEMİZE HAYIRLI  OLSUN"

Adıyaman'a kazandırılacak olan her türlü yatırımı ciddiyet ve gayretle takip etmeye, gelişmeleri paylaşarak, bilgilendirmeye de devam edeceklerini belirten Aydın, "Samsat ve Çelikhan ilçelerimiz ile Pınarbaşı beldemize yapılması kararlaştırılan doğalgaz dağıtım hattının şimdiden tüm hemşerilerimize ve bölgemize hayırlara vesile olmasını dilerim. Desteklerini ve emeklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Enerji Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'e, tüm milletvekillerimize, EPDK yetkililerine, Akmercan Doğalgaz Dağıtım A.Ş ve emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunarım."ifadelerini kullandı.

AdminAdmin