Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 22-03-2019 16:40   Güncelleme : 22-03-2019 16:40

Ahmet Aydın Çelikhan’ı Ziyaret Etti

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve İlçe koordinatörü Nihat Karaaslan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Çelikhan’ı ziyaret etti.

Ahmet Aydın Çelikhan’ı Ziyaret Etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart seçimlerini bir beka meselesi olarak nitelemesinin ardından, Ak Partili Milletvekilleri çalışmalarına son sürat devam ediyor. Daha önceki hiçbir seçimde olmadığı kadar ziyaretlerini sıklaştıran vekiller, vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek için esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Önceki günlerde Ak Partili Milletvekili Muhammed Fatih Toprak ve İbrahim Halil Fırat’ın ziyaretlerinin ardından 22 Mart’ta da Eski grup başkan vekili, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Çelikhan’a geldi.
Ahmet Aydın’ı çok sayıda partili ve vatandaş karşıladı. Vatandaşlar ve partililerle tokalaşan Aydın, Ak Parti seçim bürosuna geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, İlçe Başkanı Mahmut Avcı ile birlikte esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Aydın, 31 Mart seçimlerinin önemini anlatarak destek talebinde bulundu.
Aydın açıklamasında; Tütün konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek, vergilendirme konusunu hallettikten sonra kooperatif yönetmeliğini çıkaracaklarını belirterek, ilk defa Çelikhan Tütününü kaçak olma statüsünden çıkarıp yasal zemine oturttuklarını ifade etti.
Aydın, daha sonra Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ'ı, Nüfus Müdürlüğünü, ve diğer kurumları ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Fotoğraflar için TIKLATIN

AdminAdmin