Spor
Giriş Tarihi : 28-12-2015 09:37   Güncelleme : 28-12-2015 09:37

Koç’un Aslanları Gol Oldu Yağdı

Suruç Gençlik Spor: 1- Adıyaman 1954 Spor : 6

Koç’un Aslanları Gol Oldu Yağdı

 

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 spor deplasmanda Suruç Gençlik Sporu 6-1 gibi farklı skorla yenerek ilk yarıyı hem galibiyetle hemde grup lideri olarak kapattı.

Üst üste aldığı galibiyetlerle grubunda lider konumuna yükselen takımımız Adıyaman 1954 spor Suruç deplasmanında ortaya koyduğu futbol ve 6-1 farklı skor hem taraftarın hemde teknik heyetin taktir toplarken, maçın gollerini Hakan 1, Gökhan 2, Tugay 1, Volkan 1 ve Şevket’i attı. Rakip takımın golü ise penaltıdan Kemal Tosun kaydetti.

Zorlu geçmesi beklenen Suruç deplasmanında takımımız Adıyaman 1954 spor maça çok iyi başladı ve üst üste bulduğu gollerle ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.

İkinci yarıya 4-0 üstünlüğün vermiş olduğu rahatlıkla başlayan takımımız iki gol daha atarak durumu 6-0’a taşıdı. Rakip takımın penaltıdan attığı golle durum 6-1 olurken, takımımız bulduğu bir çok pozisyonda da yararlanamadı. Maçta başka gol olmayınca takımımız Adıyaman 1954 spor zorlu deplasmandan farklı skorla galip gelerek grubunda ilk yarıyı lider tamamladı.

Alınan farklı sonuçtan çok takımın ortaya koyduğu performanstan son derece mutlu olduğunu belirten teknik direktör Talaz Özden; “Suruç deplasmanı bizim için zor bir maçtı. Hafta boyunca çok iyi hazırlandık. Takım olarak maçın başlama vuruşuyla birlikte çok iyi konsantre olduk ve bulduğumuz pozisyonları çok iyi değerlendirerek maçın 21. Dakikasında öne geçtik.  Bulduğumuz gol sonrası takım olarak rahatladık ve daha rahat top çevirmeye, ataklar geliştirmeye başladık ve nihayetinde üst üste goller bulduk ve ilk ayrıyı 4-0 önde kapattık. Soyunma odasında futbolcularıma bu sonucun arkasına sığınmadan, oyun disiplininden kopmadan aynı ciddiyetle maça devam etmemiz gerektiğini vurguladım ve ikinci yarıda bulduğumuz golle 6-0 öne geçtik. Rakip takım penaltıdan bulduğu golle durumu 6-1 yaptı. Alınan farklı skor kadar takımın ortaya koyduğu performans teknik heyet olarak bizleri çok sevindirdi. Futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Aldığımız bu sonuçla ilk yarıyı grubumuzda lider tamamladık. İnşallah ikinci yarıya aynı şekilde devam edip, şampiyonluğu doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu galibiyeti biz kulüp başkanımız Hüseyin Koç ve yönetim kurulumuza hediye ediyoruz.” Dedi.

Çok önemli bir deplasmandan farklı galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman 1954 spor kulübü başkanı Hüseyin Koç, futbolcuları, teknik heyeti tebrik ettiğini ifade ederek, bu takıma sahip çıkıldığı takdirde, deste olunduğu takdirde daha iyisini yapacağını söyledi.

 

 

 

 

AdminAdmin