Belediye
Giriş Tarihi : 17-01-2017 08:58   Güncelleme : 25-10-2023 23:43

KAR İLÇE DIŞINA TAŞINIYOR!

Çelikhan Belediyesi yoğun kar yağışının ardından ilçe merkezine yağan karı iş makineleri ile ilçe dışına taşıyor.

KAR İLÇE DIŞINA TAŞINIYOR!

Belediye  Başkan Yardımcısı Orhan Altınışık’ın  koordine ettiği ekipler, Cumhuriyet meydanında biriktirdikleri karı kepçelerle kamyonlara yükleyerek ilçe dışına çıkarıyor. Trafik akışının da olduğu Cumhuriyet Meydanında İlçe Emniyet Amirliği trafik polislerde Belediyenin çalışmalarına yardımcı oluyor.
Belediye Başkan yardımcısı Orhan Altınışık, Belediye Ekiplerinin kar temizleme çalışmalarına başladığını ve ilçenin ana ve ara caddelerinde ki tüm karların toplanılarak ilçe dışına taşınacağını söyledi.
AA’ya konuşan Başkan Yardımcısı Altınışık şunları kaydetti: “ İlçemiz Güneydoğu Anadolu bölgesinin en çok kar alan ilçesidir. Bu yılda son yılların en çok karı yağdı. Ekiplerimiz Ana ve ara caddeleride kar yığınlarını topladı. Şimdi ise iş makineleri ve kamyonlarımızla kar yığınlarını ilçe dışına taşıyoruz.”dedi.
Camı Mahallesi Muhtarı Mehmet Taşçı ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti:” Bu yıl ilçemize çok kar yağdı. Belediyemiz halkımızın mağdur olmaması için dışarıdan da iş makinesi kiralayarak ilçedeki kar yığınlarını toplayıp şehir dışına taşıyor. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.
Belediye ekipleri kar temizleme çalışması yaparken çarşı merkezinde bulunan iş yerilerinin önünde bulunan vatandaşalrda merak içinde olup biteni izlemenin keyfini çıkarıyor

AdminAdmin