Güncel
Giriş Tarihi : 01-09-2016 09:01   Güncelleme : 01-09-2016 09:01

Evlilik teklifinde doğru TEKTAŞ nasıl seçilir?

Evlilik teklifi hayatınız boyunca yapacağınız en özel tekliflerin başında gelmektedir. Bir ömrü birlikte geçirmeyi planladığınız aşkınıza evlilik teklifini yaparken doğru tektaşı sunmak atacağınız en doğru adımdır.

Evlilik teklifinde doğru TEKTAŞ nasıl seçilir?

 

Peki, Evlilik teklifinde doğru TEKTAŞ nasıl seçilir?

Işıltılı taşlarla bezenmiş bir tektaş modelini tercih ederek sevdiğinize en özel evlilik teklifini yapabilirsiniz. Alışışa gelmiş modellerin dışında yer alan bu özel model,  iki farklı kemer ve tek taşı içerisine alan çember ile farklı bir görüntü sergilemektedir.

 Farklı ve bir o kadar göz alıcı bir tek taş için bu model doğru bir seçim olabilir…

 

 

 

 

Tasarımı ile göz kamaştıran, çizgileri ile parmaklara oldukça zarif duraça bir tektaş modeli tercih ederseniz resimde gördüğününüz model, en doğrusu diyebiliriz. Sade ve ışıltılı taşlarla bezenmiş şahane bir model…

Hem tek taş hem de beş taş bir arada olsun isteyenlerdenseniz resimde gördüğünüz model tam olarak size göre diyebiliriz. Son dönemlerine en popüler tektaş modeli olarak bu özel tasarım tercih edilmektedir. Evlilik tercihi sırasında kullanılabilecek şahane tasarımlardan biri olmaktadır.

 

Olabildiğince sade ve bir o kadar göz kamaştıran tek taş modeli için sizlerde resimdeki modeli tercih edebilirsiniz.  Sadece tektaşı ile dikkatleri üzerine çeken, farklı takılar ile kolayca kullanılabilecek eşsiz bir tektaş modeli olarak bu özel parçayı evlilik teklifiniz sırasında tercih edebilirsiniz.

 

 

Yine farklı bir tektaş modeli arayanların bir numaralı modeli, karşınızda. Tasarımı ile göz kamaştıran bu model evlilik teklifi için ideal bir modeldir.

Zarif ve asimetrik çizgiler ile gün yüzüne çıkan tektaş modeli, tüm bayanların beğenisini kazanan özel bir parçadır.

Sadece tektaşı ile göz dolduran, tüm dikkatleri üzerine çeken benzersiz bir tasarımdır. Evlilik tekliflerinin favori modelidir.

Evlilik teklifi ikicin en ideal modellerden biri olan bu para hem ekonomik fiyatı hem de zarif tasarımı ile büyüleyen bir tektaştır.

 

Minik ama çok şık bir tektaş taşımaktan hoşlanan bayanların favori modeli karşınızda. Cep yakmayan bu özel model, dikkatleri kolayca üzerine çekebiliyor.

Klasik tek taş modellerinden vazgeçmek istemeyenlere özel bir parça.  Klasik evlilik tekliflerinin olmazsa olmaz modeli sizlerde bu klasik parçayı tercih edebilirsiniz.site:zenpirlanta.com 600*600 ile ilgili görsel sonucu

Kullandığımız tüm ürünler www.zenpirlanta.com adresinden alınmıştır.

 

AdminAdmin