Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 30-06-2020 14:47   Güncelleme : 30-06-2020 14:47

Çelikhan'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Çelikhan'da 2020 yılı içerisinde başlanan atık su, kanalizasyon ve içme suyu altyapı çalışmaları, hız kesmeden devam ediyor.

Çelikhan'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor
Çelikhan ilçesinin en önemli sorunlarından olan altyapı nihayet çözüme kavuşturuluyor. İlçede yıllardır kanalizasyon ve yağmur tahliye suları açıktan akarak Çelikhan çayına karışmaktaydı. Kanalizasyonun açıktan akması hem toplum sağlığını tehdit ediyor hem de çevre kirliliğine sebep oluyordu. Yapılan çalışmalar sayesinde kanalizasyon ve atık sular kapalı borularla taşınacak ve bu tür problemlerin önüne geçilecek.

Çelikhan'da yaşayan vatandaşların uzun yıllar alt yapının yapılmasını talep ettiğini ifade eden Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, gerçekleştirilen yatırımların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Mustafa Bulut, "Bunlar çok önemli yatırımlar, torunlarımızın torunlarına hizmet edecek yatırımlara imza atıyoruz" dedi. Başkan Mustafa Bulut konuşmasını şöyle sürdürdü;  "Vatandaşlarımızın bizlere güveni sonsuz. Biliyorlar ki yapılacak olan iş günlük değil, yapılan yatırım uzun yıllar boyunca kendilerine hizmet edecek. Alt yapı yerleşim yerleri için olmazsa olmaz bir yatırımdır. Bir yerde altyapı yoksa üste ne yaparsanız yapın hiçbir anlamı yoktur. Ama altyapı yaptıktan sonra üste ne yaparsanız yapın uzun yıllar vatandaşımıza hizmet eder. Emek, veren katkı sağlayan, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Allah güç kuvvet versin ve bu işlerin üstesinden hep birlikte gelelim" ifadelerini kullandı.


AdminAdmin