Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 17-03-2019 21:56   Güncelleme : 17-03-2019 21:56

Av. A.TUTDERE Pınarbaşı Beldesini Ziyaret Etti

CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman TUTDERE 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Recep Köyü ve Pınarbaşı Beldesini ziyaret etti.

Av. A.TUTDERE Pınarbaşı Beldesini Ziyaret Etti
Ziyareti kapsamında CHP Pınarbaşı seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelen Tutdere Yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi.

Tutdere konuşmasında:
Mayıs ayında genel başkanımız Adıyaman'a geldiğinde inşallah Bulam'a da uğrayacak. CHP olarak 31 Mart seçimlerinden sonra Pınarbaşı Belediyesini zengin bir Belediye ile kardeş Belediye yapıp hak ettiği hizmetleri getireceğiz. Küçük belediyelerin bütçeleri kısıtlı olduğu için CHP olarak batıdaki zengin Belediyelerle, doğudaki kısıtlı bütçeleri olan Belediyeleri kardeş belediye yapıyoruz. Sizler de yetkiyi Mahmut başkana verdiğinizde sizlere söz veriyorum benim de seçim bölgem olduğu için en zengin Belediyelerden biriyle sizleri kardeş Belediye yapacağım. Çünkü burası hizmet açısından geri kalmış bir Beldemiz. Hep birlikte hak ettiği yere getireceğiz inşallah. Dedi.

Daha sonra esnaf ve çay ocaklarını ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Tutdere, hasta ziyaretleri ve taziye ziyaretlerinde bulundu.
 
AdminAdmin