Spor
Giriş Tarihi : 14-08-2011 13:53   Güncelleme : 14-08-2011 13:53

MHK Üyesi Yavuz Karaozan’dan Adıyaman’a Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Yavuz Karaozan Adıyaman Hakem ve Gözlemciler Derneğini ziyaret etti.

MHK Üyesi Yavuz Karaozan’dan Adıyaman’a Ziyaret

   TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı M.Akif Beyaz, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yapıcı ve üyeler tarafından karşılanan MHK Üyesi Yavuz Karaozan’a TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı M.Akif Beyaz tarafından brifing verildi.

      Toplantıda bir konuşma yapan TFFHGD Şube Başkanı M.Akif Beyaz ‘’ Türk Hakem camiasının her kademesinde görev yapmış çok değerli büyüğümüz hocamız MHK Üyesi Yavuz Karaozan’ın yeni göreve başlamasından sonra Adıyaman’ı ziyaret ederek sorunları yerinde görüp üyelerimizle tanışmak için Adıyaman’a gelmesi bizleri mutlu etmiştir. Adıyaman hakem ve gözlemci camiası birlik beraberlik içerisinde Türk Futboluna hizmet etmeye devam edecektir. Bizlere güvenen büyüklerimize layık olmak için daha çok çalışacağız.’’ Dedi

         Merkez Hakem Kurulu Üyesi Yavuz Karaozan yaptığı konuşmada’’ MHK Başkanımız Sayın Yusuf Namoğlu ve kurulda bulunan arkadaşlarımızın selam ve sevgilerini getirdim. Yaptığımız görev dağılımı sonrası sorumlu olduğumuz illere ziyaretler yaparak sorunları yerinde tespit edip çözümü konusunda neler yapabiliriz diyerek yollara düştük.

Adıyaman’da gördüğüm birlik ve beraberlik beni çok mutlu etti, alışkın olmadığımız bir tablo ile karşılaştık kardeşliğin bu kadar üst düzeyde olması çok güzel. Bu birlik ve beraberlik başarıyı da peşinden getirecektir. Bu tablonun oluşmasında emek ve katkıları olanlara teşekkür ediyorum.’’

     Ziyaretin anısına TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı M.Akif Beyaz tarafından MHK Üyesi Yavuz Karaozan’a Nemrut Heykelcikleri hediye edildi.

 

 

AdminAdmin