Belediye
Giriş Tarihi : 21-07-2016 15:30   Güncelleme : 21-07-2016 15:30

BELEDİYE BAŞKANINIDAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, 15 Temmuz Askeri kalkışmasının ardından Çelikhan halkının yanında dik duran, Devletini ve milletini koruyan Kaymakam Adem Kaya, Jandarma Komutanı Alper Şentürk, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan ve Güven Polis karakolu Komiseri İbrahim Ürün’ü ziyaret ederek teşekkür etti.

BELEDİYE BAŞKANINIDAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ
Askeri kalkışmanı duyulması ile birlikte, Kaymakam, Jandarma Komutanı ve Emniyet Amiri ve Komiserinin halkının yanında yer aldığını, Milli İradenin devamı adına Çelikhan halkı ile birlikte sahip çıktıklarını belirten Başkan Bulut, Çelikhan ilçesi olarak oldukça şanslı olduklarını söyledi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin içinde azı terörist gruplarının emellerine ulaşamayacağını belirten Başkan Bulut, Kaymakam Adem Kaya Başta olmak üzere tüm kolluk kuvvetleri, kamu kurumu yöneticileri ve halkına sonsuz teşekkür ettiğini ve onlara minnettar olduğunu ifade etti.
İlk geceden itibaren halk ile demokrasi nöbeti tuttuklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir talimat gelmeyene kadar alanları boşaltmayacaklarını da sözlerine ekledi.
AdminAdmin