Spor
Giriş Tarihi : 30-09-2011 05:07   Güncelleme : 30-09-2011 05:07

Basınspor Tüm Branşlarda İddialı

Adıyaman İkinci Amatör Liginde bu sezon mücadele edecek olan Basınspor Futbolun yanı sıra salon sporlarında da faaliyette bulunacak.

Basınspor Tüm Branşlarda İddialı

2011-2012 Adıyaman kulüplerarası Amatör sezonuna iddialı hazırlanan Basınspor kulübü, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Masa Tenisi ve Atletizm dallarında imkanları ölçüsünde faaliyette bulunacağı belirtildi.

Basın olarak çeşitli aktivitelerin yanı sıra bu sezon Basınspor olarak faaliyette bulunacaklarını ifade eden Basınspor Kulüp Başkanı İbrahim Aslan; “Basınspor olarak Adıyaman Merkezde faaliyet göstereceğiz. Basın mensupları arasında kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak, iş stresinden uzak kalmak amacıyla basın sporu kurduk. Basınspor sadece basın mensuplarından ibaret kalmayıp salon sporlarında mücadele edeceğimiz için ilimizdeki genç yetenekleri de kulübümüz çatısı altında toplayıp onların spor yapmasını sağlamak istiyoruz. Kısmet olursa Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Masa Tenisi ve Atletizm dallarında bir çok genç yetenekli sporculara lisans çıkartıp onları ilimiz ve Türk sporuna kazandırmak istiyoruz” dedi.

 

 

AdminAdmin