Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 17-05-2018 21:11   Güncelleme : 17-05-2018 21:11

60 Öğrenci, Malatya Kitap Fuarına Götürüldü

Çelikhan ilçesinde “Uyuyan Nesiller” projesi kapsamında 60 öğrenci Malatya kitap fuarına götürüldü

60 Öğrenci, Malatya Kitap Fuarına Götürüldü

Çelikhan ve Köylerini kalkındırma, Sosyal yardımlaşama ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Uyuyan Nesiller” projesi kapsamında 60 öğrenci Malatya kitap fuarına götürüldü.

Kitap Kafe tarafından gezi amaçlı götürülen öğrenciler, Malatya Darende ilçesinde bulunan Somuncu Baba Külliyesini ziyaret edip dua ettiler, daha sonra Günpınar şelalesini ve Levent Vadisi seyir tepeyi ziyaret ettiler.

Malatya ve Darende arasında bulunan 240 metre yüksekliğinde tepe üzerinde kurulan Levent Vadisi Seyir Tepesinde muhteşem manzara eşliğinde ve bir bölümü kalın cam ile kaplı olan yerde adrenalin tutkusu olan öğrenciler, heyecanlı bir şekilde cam üzerine çıkarak doyasıya eğlenip, fotoğraflar çektirdiler.

Gezi hakkında konuşan Proje sorumlusu Mustafa Aloğlu, “Kitap Kafe proje kapsamında daha önce 40 öğrencimizi Kahramanmaraş gezisine götürürken, ikinci sefere ise 60 öğrenciye Malatya kitap fuarı, Darende ilçesinde bulunan somuncu baba, Günpınar şelalesi ve levent vadisi gezisine götürdük. Günümüzde gençlerimizin çoğu cep telefonları ile zamanın çoğunu oyunlarla geçiriyorlar. Zaman büyük bir sermayedir ve o sermayenin anahtarı ve güvencesi kitap okumaktır” dedi

AdminAdmin