Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESOB) toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Milletvekili aday adayı Yaşar Güleş, hükümetin yaptıkları yatırımları anlatarak, bayanların taleplerini dinledi. Adıyaman ve ülke siyasetiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Yaşar Güleş, AK Parti iktidarının ülke için büyük bir şans olduğuna dikkat çekti.
Yaşar Güleş, Adıyaman’ın büyüyerek gelişeceğini ve istihdam edilen kişi sayısının daha da artacağını belirterek, “Adıyaman’ın gelişmesi demek istihdam edilen kişi sayısının artması, işsizliğin azalması demektir. Nitelikli elemanların sayısını arttırmak durumundayız. İşsizlik her ilin sorunudur. Adıyaman’ın köklü çözümlere ihtiyacı var. Adıyaman’ın vatandaşlarla iç içe olan, vatandaşın derdini kendine dert edinen kişilere ihtiyacı var. Milletvekillerimiz de bu doğrultuda çalıştı. Önemli işler yaptılar. Ama demokraside değişimlere ihtiyaç var. Değişim, demokrasinin gereksinimidir. 10 yıldır halkla birlikteyiz. Yarında bu yolda devam etmeyi planlıyoruz” dedi.
Güleş, “Bu dönem AK Parti’yi yeniden güçlü bir şekilde iktidara getirmez isek yılanı yaralı bırakırız. İktidara getiremezsek Türkiye 100 yıl geriye gider. AK Parti’yi yine iktidara getirmek zorundayız. Yarınlarımız için, çocuklarımız için AK Parti’nin iktidara gelmesi lazım. Bu konu çalışmak hepimize mavaldır. Daha kalkınmış bir Türkiye ve Adıyaman bırakmak zorundayız. Bu durumu AK Parti iktidarında gerçekleştirebiliriz” şeklinde konuştu.
Daha sonra bayanlar Yaşar Güleş’ten milletvekili adayı olması halinde beklentilerini aktardılar.





























