Siyaset
Giriş Tarihi : 21-01-2016 10:52   Güncelleme : 21-01-2016 10:52

Vekillerle Çelikhan’a yapılacaklar konuşuldu

Sitemiz Editörü Mustafa Aloğlu TBMM’de Adıyaman Milletvekilleri ile bir araya gelerek Çelikhan’a yapılan ve yapılacak hizmetleri konuştu.

Vekillerle Çelikhan’a yapılacaklar konuşuldu

TBMM Başkan vekili Ahmet Aydın’ın makamında Milletvekilleri Adnan Boynukara,İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat ile bir araya gelen Sitemiz Editörü Mustafa Aloğlu, 2016 ve 2017 yıllarında Çelikhan için yapılması düşünlen projeler konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Çelikhan Adıyaman yolu başta olmak üzere, Çelikhan çayının ıslah edilmesi,Çat Barajı tünelinin zamanında bitirilmesi,yeni Hükümet Konağı,Emniyet Amirliği binasının tamamlanması, Çelikhan’a yeni bir orta okul yapılması konularında fikir alış verişinde bulundu.

TBMM başkan vekili Aydın, Çelikhan’a her zaman ayrı değer verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirterek, hassasiyetlerini bu yönde kullanmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut’un gayretleri sonucu 2015 yılında Çelikhan’ın altın çağını yaşadığını kaydeden Aydın,önümüzdeki yılların da böyle olması için çalışacaklarını söyledi.

Çelikhan Net ailesi oalrak Editörümüze ilgi gösteren Milletveillerine teşekkür ediyoruz.

AdminAdmin