Siyaset
Giriş Tarihi : 18-02-2024 18:04

Tutdere'den vaat: Ankara’da Eskişehir’de ne varsa Adıyaman’da da olacak

ANKARA (PHA) - CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, Cumhuriyet Halk Partisi Aday Tanıtım Toplantısı’nda önemli vaatlerde bulundu.

Tutdere'den vaat: Ankara’da Eskişehir’de ne varsa Adıyaman’da da olacak

Tutdere, CHP'li büyükşehir belediyelerinin imkânlarını Adıyaman'a aktaracaklarını söyledi.

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen CHP Aday Tanıtım Toplantısı'na katılan Tutdere, Adıyaman'ı yeniden ayağa kaldırmak için halkın desteğiyle hareket edeceklerini belirtti. 6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından kentin büyük zarar gördüğünü ve bu zararın ancak halkın desteğiyle giderilebileceğini ifade etti.

Tutdere, konuşmasında şunları söyledi: "Bugün Türkiye'yi halkçı belediyecilikle buluşturacak kadrolar burada. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Türkiye'yi değiştireceğimiz kadrolar burada. 6 Şubat'ta Adıyaman'da taş üstüne taş kalmadı. Yıkılmış bir kenti yeniden inşa etmek adına belediye başkan adayı oldum ve adaylığımız kentimizde büyük bir heyecan yarattı. İnşallah 31 Mart seçimlerinde hemşehrilerimizin desteğiyle Adıyaman'a belediye başkanı olarak seçileceğiz."

Tutdere, seçilmeleri halinde CHP'li büyükşehir belediyelerinin tüm imkânlarını Adıyaman'a aktaracaklarını vurgulayarak, "Ankara'da, Eskişehir'de ne varsa Adıyaman'da da o olacak. Genel Başkanımızın ve halkımızın desteğiyle, belediyeciliğin en güzelini Adıyaman'da hayata geçireceğiz" dedi.

Kaynak : PHA

M. KaradağM. Karadağ