Belediye
Giriş Tarihi : 11-06-2023 10:51   Güncelleme : 25-10-2023 23:39

Su Kesintileri Vatandaşın Tepkisine Neden Oldu

Çelikhan’da yaşanan su kesintileri vatandaşı çileden çıkardı. Su ihtiyaçlarını bidonlarla gidermeye çalışan vatandaşlar belediyeye isyan etti.

Su Kesintileri Vatandaşın Tepkisine Neden Oldu

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde meydana gelen şebeke arızası sebebiyle ilçenin bir bölümünde sık sık su kesintileri yaşanmaya başladı. Su ihtiyaçlarını taşıma suyla gidermeye çalışan vatandaşlar, günlerdir giderilemeyen arızalar sebebiyle belediyeye isyan etti. İlçenin bazı mahallelerini etkileyen su kesintisi sebebiyle temizlik, yemek ve içme suyu ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşlar evlerinden getirdikleri bidonlar ve kovalar ile su ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.
Nedenini Öğrenmek İstiyoruz
Şebekenin yenilenmesiyle uzun zamandır böyle bir durumla karşılaşmadıklarını belirten vatandaşlar; "Son günlerde yaşanan su kesintileri bizi oldukça üzdü. Arıza ne zaman giderilecek, bu su ne zaman gelecek merak konusu. Şu anda yapacak bir şey yok. Belediyeden herhangi bir açıklama yapılmadı. Görmedik, duymadık. Aslında yapılması lazımdı, anons yapılması lazımdı. İnsanların bu kadar eziyet çekmesi bizce çok yanlış. Hele böyle zamanlarda, böyle günlerde. Biz bu şekilde olan durumu kınıyoruz. Bu durumun açıklanmasını istiyoruz. Neden böyle olmuş, nerede arıza meydana gelmiş öğrenmek istiyoruz" dedi.
 

AdminAdmin