Kaymakamlık
Giriş Tarihi : 13-01-2013 06:08   Güncelleme : 13-01-2013 06:08

Siyasetçi, bürokrat dayanışması verimli oluyor

Yüzen Adalar projesi için gerekli olan 100 bin lira temin edildi.

Siyasetçi, bürokrat dayanışması verimli oluyor

Ak Parti Adıyaman Milletvekili ve Grup Başkan vekili Ahmet Aydın’ın Çelikhan’ı ziyaret ettiği günde Kaymakam Ömer Dağdeviren tarafından kendisine bilgi verilen Aydın, Çevre ve şehircilik bakanlığı müsteşarını aramış ve gerekli paranın temin edilmesini istemişti.

Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, projenin hayata geçmesi için gerekli olan 100 bin liranın temin edildiğini söyledi.

İKA’ya sundukları proje gereği yüzen adaların kurtulması için proje yaptıklarını ve projenin hayata geçmesi için 100 bin liranın eksik olduğunu, Sayın Aydın’ın bu paranın temin edilmesi hususunda gerekeni yaptığını söyledi.

Kaymakam Ömer Dağdeviren sitemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
’’İlçeye geldiğim günden beri sunduğumuz bütün projeler kabul edildi. Yüzen adalar projesinin hayata geçmesi için 100 bin liralık bir kaynağa ihtiyacımız vardı. Ak Parti Grup başkan vekilimiz Sayın Ahmet Aydın’ın Çelikhan’ı ziyareti sırasında kendisine durumu ilettik. Çevre ve şehircilik bakanlığı müsteşarını aramış ve bu paranın gelmesini sağlamıştır.

Projenin hayata geçmesi için bize yardım eden Başta Sayın Grup Başkan vekilimiz, Müsteşarımız ve diğer ilgili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Projemizi ilkbahar ayı itibari ile hayata geçirmeye başlayacağız.’’dedi.

 Haber: Mustafa Aloğlu

 

AdminAdmin