Mesaj
Giriş Tarihi : 28-06-2023 00:22   Güncelleme : 28-06-2023 00:22

Pınarbaşı Bld. Başkanı Mahmut Alan'ın Bayram Mesajı

Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut Alan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Pınarbaşı Bld. Başkanı Mahmut Alan'ın Bayram Mesajı
Başkan Alan mesajında;
6 Şubat Maraş depremi sonrası hep birlikte depremin açtığı yaraları sarmaya çalıştıklarını belirterek, tüm vatandaşlara huzur içinde geçirecekleri bir bayram dileğinde bulundu.
Bayramların insanlara, bir arada yaşamak için neler yapması gerektiğini, adaletli ve vicdanlı insanlar olması gerektiğini hatırlattığını vurgulayan Alan, şöyle devam etti: 
"Asıl bayramı yoksulluğun ortadan kaldırıldığı, herkesin hakkının ve hukukunun korunduğu, haram yenmediği bir Türkiye'yi hep birlikte kurduğumuzda kutlayacağız. Herkesin vicdanının sesine uygun yaşayabildiği bir ülke kurmak en büyük bayramdır. Bayramları gerçek anlamda bayram olarak yaşamak istiyorsak bu ülkede öncelikle yoksulluğu yok etmeliyiz. Hiçbir çocuk yatağına aç girmemeli. Hiçbir çocuk çalışmak zorunda kalmamalı. Yoksulluğun yok edildiği bir ülkede herkesin hakkı korunur. Ülkemize huzur gerekmektedir. Tencere kaynamayan evde huzur olmaz. Öncelikle evlerimize, şehrimize ve ülkemize huzur diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutluyorum dedi.
AdminAdmin