Siyaset
Giriş Tarihi : 09-12-2012 17:16   Güncelleme : 09-12-2012 17:16

MHP Aylık Basın Toplantısını Yaptı!

MHP Adıyaman İl Başkanı Osman Aslan başkanlığında toplanan MHP il teşkilatı aylık toplantısına MYK üyesi Hasari Güler, MHP ilçe başkanları da katıldı.

MHP Aylık Basın Toplantısını Yaptı!

Aylık toplasından sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi adına konuşan MHP il başkanvekili Zeki Dişkaya yaptığı açıklamada; Partimiz âdete seferberlik başlatmıştır partimizin mensupları ile birlikte her mahallemizde tüm köylerimizde teşkilatlandık. Çok yakın bir tarihte ise eğitim çalışmalarımıza start vereceğini söyleyen Başkanvekili Dişkaya, biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak iktidara talibiz bu kararlılıkla yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milletimizin derdi derdimiz milletimizin sorunu sorunumuz inşallah medeni bir şekilde kavgasız gürültüsüz bir şekilde dava arkadaşlarımız ile iktidara talip olacağız.

MHP Başkanvekili Dişkaya, Çelikhan ilçemizin içimlik tütün sorununun mutlaka bir çözüme kavuşabilmesi için iktidar partisinin gerekli adımların atmasının zamanının geçtiğini düşünüyorum, iktidar partisinin mensupları maliye bakanlığı ile görüşüp derhal bu sorunu çözmelidirler.
           Adıyaman’ın beş milletvekiline seslenerek; Terörün bulaşmadığı ender illerden bir tanesi olan memleketimiz için sorunlarımıza çözüm üretin, çözüm bulun sorunlarımızın bitmesini her vatandaş olarak bizlerde istiyoruz dedi.

MHP Başkanvekili Zeki Dişkaya son olarak ise, Tedaş’ın özelleşmesiyle Akedaş olması ilimizde hizmet yerine vatandaşlara eziyet uygulaması halkımızı çileden çıkartmıştır. Akedaş’ı protesto etmek için Kâhtalı bir vatandaşımızın haksız yere elektriklerini kesmesi üzerine Akedaş’ın bahçesine çırıl çıplak yürüyerek sihay çelenk koyulması ve aylarca üzerinden hiçbir yetkilinin bu konuya duyarsız kalmasına MHP Adıyaman il teşkilatı olarak görmemezlikten gelemeyiz diyen Dişkaya, Ankara’da sıcak koltuklarında oturan başta milletvekillerine daha sonra Enerji Bakanı Taner Yıldız beyefendinin tezselden bu konuya hassasiyet göstermelerini de temeli ediyoruz dedi.

 

AdminAdmin