Adıyaman
Giriş Tarihi : 24-08-2013 17:22   Güncelleme : 24-08-2013 17:22

İzci:” Karayolları Bölge Müdürlüğünde Büyük Adaletsizlik.”

Memur Sen Adıyaman şube Başkanı Gaffari İzci, Karayolları Elazığ Bölge Müdürlüğü Kendisine bağlı iller arasında büyük bir adaletsizlik yaptığını iddia etti.

İzci:” Karayolları Bölge Müdürlüğünde Büyük Adaletsizlik.”

Sitemiz Editörünü Telefon ile arayan Memur Sen İl Başkanı Gaffari İzci, Bunun kabul edilemez olduğunu söyledi.

 

İzci yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Elazığ da bulunan karayolları bölge Müdürlüğünün kendisine bağlı iller arasında korkunç bir adaletsizlik, tarafgirlik, kayırma ve hukuksuzluk örneği sergiliyor. Biz bir ziyaret vesilesi ile MEMUR SEN olarak Elazığ da idik. Bu haksızlığa gözlerimizle şahit olduk. fotoğraflarda da görüldüğü üzere Elazığ-Malatya karayolunda hiçbir sorunu olmayan sıcak asfalt üzerine yeniden sıfır sıcak asfalt dökülüyor.
Adıyaman Çelikhan yolunda her yıl onlarca kişi ölürken Elazığ bölge müdürlüğünün bu keyfi uygulaması kabul edilemez! Birilerinin bu hesabı vermesi gerekiyor.

Biz Adıyaman olarak vergi ödemiyor muyuz? 

Bu ülkenin vatandaşı değil miyiz?

 Bu üvey evlat muamelesi daha ne zamana kadar devam edecek!

Tut, Sincik, Çelikhan yolları bu halde iken bölge Müdürlüğü sıcak asfalt üzerine tekrar sıcak asfalt dökmeyi daha ne zamana kadar sürdürecek. 1983 den beri tam 30 yıldır Malatya Çelikhan karayolunu imkân ve fırsat bulamadığı için açamayan bölge müdürlüğü Elazığ karayolun da tekrar tekrar sıcak asfalt dökebiliyor bunu hesabını kim verecek.

Bir il bu kadar yok sayılamaz!

 

 Malatya’yı alt ve üst geçitlerle yeniden inşâ eden Elazığ karayolları 8.bölge Müdürlüğü,Adıyaman’a 2 tane göstermelik üst geçitten başka ne yaptığını kamuoyuna açıklamalıdır.”dedi

AdminAdmin