Çelikhan
Giriş Tarihi : 12-04-2015 20:07   Güncelleme : 12-04-2015 20:07

Editörümüz Yılın Gazetecisi

Sitemiz Editörü Mustafa Aloğlu’nun hazırlayıp sunduğu Mercan tv’de her hafta Cumartesi günleri saat 200-00’da başlayan “ Aloğlu İle Bakış Açısı programı “ yılın tv ödülünü aldı.

Editörümüz Yılın Gazetecisi

 

Sitemiz Editörü Mustafa Aloğlu’nujn hazırlayıp sunduğu mercan tv’de  her hafta Cumartesi günleri saat 200-00’da başlayan “ Aloğlu İle Bakış Açısı programı “ yılın tv ödülünü aldı.

 

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe çok sayıda kişi katıldı. Düzenlenen etkinlikle yılın siyasetçisinden yılın gazetecisine, yılın bürokratından yılın sanatçısına kadar çok sayıda ödül dağıtılırken program altı televizyon kanalından canlı yayınlandı.

Törende bir konuşma yapan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, GAP Gazeteciler Birliği olarak bu yıl 12. ödül törenini düzenlediklerini belirterek, ödül törenine Azerbaycan, KKTC, Bulgaristan, Kosova, Romanya, Irak, Suriye, Doğu Türkistan, Fas ve Arnavutluk’ta başarılı hizmetleriyle içinde bulunduğu topluma hayat veren kurum ve kişileri bir araya getirdiklerini ve Türkiye’nin en büyük ödül organizasyonuna ev sahipliği yaptıklarını ifade etti. Kıymaz, yaptıkları bu etkinliğin iller, ülkeler arasında kaynaşma ve işbirliğine sebep olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise konuşmasında, Adıyaman’ın Türkiye’nin ve dünyanın en huzurlu illerinden birisi olduğunu belirterek, Adıyaman’ın huzur kenti olduğunu kaydetti.

2.         GAP Oscar Ödül töreninde yılın en başarılı siyasetçisi ödülüne layık görülen AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, GAP Gazeteciler Birliğine teşekkür ederek, siyasetçilerin en yakın çalışma arkadaşları gazeteciler olur. Bu ödülü gazetecilerden almak bizleri memnun etmiştir. Bu şehre eserlerin kazandırılmasında ve sorunların giderilmesinde en az bizler kadar emek veren gazetecilerdir. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, “Anadolu’yu Mezopotamya’ya bağlayan Adıyaman tarihsel gelişim içerisinde çeşitli uygarlıklara, farklı kültürlere ev sahipliği yapmıştır. Bu kültürel zenginlikler içerisinde, farklılıklara sevgi ve hoşgörü ile yaklaşmayı, dayanışma içerisinde yaşamasını bilmiştir. Demokrasi kültürünün yerleşmesi için basın önemlidir. Yerel basın burada önemli rol oynamaktadır. GAP Gazeteciler Birliği kurulduğu günden beri kamuoyunu doğru, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla aydınlatmayı kendisine misyon edinmiş ve başarılı çalışmalarıyla örnek olmuştur. Yaptıkları haber ve yayınlarla ilimizin sorunlarının çözümü ve tanıtılması noktasında ciddi katkılar sağlamaktadır. Bu bilinçle hareket eden GAP Gazeteciler Birliği, bünyesindeki yerel basın kuruluşlarıyla ilimizin sesinin kamuoyuna duyurarak, devlet ile halk arasındaki köprü vazifesi görmenin yanı sıra ilimizin sahip olduğu ekonomik, sosyal, kültürel ve tarihi değerleri tanıtılması gibi önemli bir işlevi yerine getirmektedir” dedi.

Ödül töreninde yılın valisi seçilen Amasya Valisi İbrahim Çokamtekin’in ödülünü almak üzere ödül törenine katılan Amasya Vali Yardımcısı İrfan Demiröz Vali Çomaktekin’in mesajını okudu. Vali Çokamtekin’in mesajında; “Küçük gibi gözüken ama büyük bir değer ifade eden, bu anlamlı törene Amasya valimiz, sayın İbrahim Halil Çomaktekin adına katılıyorum. Amasya valimiz sayın İbrahim Çomaktekin’in, kendilerini ödüle yayık gören, Gap Gazeteciler birliğinin her her ferdine, selamlarını, içten sevgilerini, şükranlarının olduğunu belirtmek istiyorum. Sayın valimiz her zaman belirtmişlerdir ki; bu türlü ödüller, başarının değerini artıran süslerdir, bu türlü ödüller, yüreklere bir kıvılcımdır. Zihinlere bir düşüncedir. Yolumuza bir ışık vermektedir. Çaresiz kaldığımız anlarda, Atatürk gibi büyük düşünmeyi öğretmektedir. Kişiyi yücelten ödüller değildir onu bu ödüle layık kılan çalışmalarıdır. Çünkü Hazreti Ali’nin ifadesiyle, ‘Çalışanlar kötülük düşünmeye vakit bulamazlar, çalışmayanlar ise kendilerini kötülükten alıkoyamazlar.’ sözlerini sizlere iletmemi arzu ettiler. Bu vesile ile, masumların sığınak şehr-i, efsane aşkların yaşandığı ve efsane çalışmaların yürütüldüğü, Türkiye Cumhuriyetinin doğum yeri , demokrasinin başkenti, şehzadeler şehr-i Amasya’dan , siz Gap’ın fatihlerine, huzurun ve medeniyetin şehr-i Adıyaman’a ve tüm Dünya’ya kucak dolusu sevgi getirdim. Geliniz demokrasinin ödüllerini de Amasya’da verelim. Çünkü bizler, birlikte varız. Bizler birlikte güçlüyüz. Bizler birlikte büyük ve Yeni Türkiye’yiz.” Şeklinde ifade etti.

Amasya Valisi İrfan Çomaktekin’in mesajı salondaki davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.

 

Törende Ödül Alanlardan Bazıları İse Şu İsimlerden Oluşuyor:

“AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ‘yılın an başarılı siyasetçi’, Azerbaycan Milletvekili Doç. Dr. Ganire Bashayeva ‘yılın en başarılı siyasetçisi’, Amasya Valisi Halil Çomaktekin ‘yılın en başarılı valisi’, Mercan Tv Programcısı Mustafa Aloğlu’nun ‘Aloğlu ile Bakış Açısı ’ programı ‘en başarılı program’, Metin Harıkçı’ya ‘en başarılı gazeteci’, Mine Çayıroğlu’na ‘yılın en başarılı sanatçısı’, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, ‘yılın en başarılı üniversitesi’, Ziraat Bankası Bölge Koordinatörü Haluk Seyit Çelik ‘yılın en başarılı finans yöneticisi’, ATSO başkanı Mustafa Uslu ‘yılın en başarılı oda başkanı’ Türkmeneli Tv Hanifi Uzuncam ‘yılın televizyonu.’

ben-aydin.odul-(1).20150412201036.jpg

ben-aydin.odul-(3).jpg

11139894_10153292990359171_1730722570_n-(690-x-458).jpg

 83-(700-x-338).jpg

AdminAdmin