Güncel
Giriş Tarihi : 22-01-2024 11:06

Don ve doludan zarar gören Adıyamanlı çiftçilere 20 milyon ödenek gönderildi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da yaşanan don ve dolu felaketinden zarar gören çiftçilere Cumhurbaşkanlığı tarafından 20 Milyon TL destek açıklandı.

Don ve doludan zarar gören Adıyamanlı çiftçilere 20 milyon ödenek gönderildi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, Adıyaman'ı etkisi altına alan don ve dolu felaketinin ardından, Cumhurbaşkanlığı tarafından çiftçilere destek sağlandığını duyurdu. Alkayış, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, zarar gören çiftçilere 20 Milyon TL'lik bir ödenek gönderildiğini belirtti.

Açıklamasında Alkayış, "İlimizde meydana gelen don ve doludan dolayı zarar gören çiftçilerimizin zararlarının karşılanması için Cumhurbaşkanlığımız tarafından Adıyaman’a 20 milyon TL ödenek gönderilmiştir. Dolu veya dondan etkilenen çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi.

Bu destekle, Adıyaman'da tarım sektöründe faaliyet gösteren çiftçilerin yaşadığı zorlukların hafifletilmesi ve ekonomik olarak desteklenmesi hedefleniyor. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan bu destek, bölgedeki çiftçiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kaynak : PHA

M. KaradağM. Karadağ