Çelikhan
Giriş Tarihi : 29-10-2023 13:02   Güncelleme : 29-10-2023 18:17

Cumhuriyet Bayramı, Çelikhan’da Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetin 100. Yılı, Çelikhan'da coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı, Çelikhan’da Coşkuyla Kutlandı

Milletimizin ezelden ebede uzanan tarih yolculuğunda çok önemli bir dönüm noktası olan ve önümüzde yepyeni ufuklar açan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı, yurt genelinde olduğu gibi, Çelikhan’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü münasebetiyle Atatürk anıtına çelenk sunma töreninin ardından, Çelikhan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa Çelikhan Kaymakamı Ali Cemal ALTINÖZ, Belediye Başkanı Mustafa BULUT, Siyasi Parti temsilcileri, kurum amirleri, ilçedeki okullar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kaymakam ALTINÖZ ve Belediye Başkanı Mustafa BULUT, Öğrencilerin ve vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Törende Çelikhan Kaymakamı Ali Cemal ALTINÖZ Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıldönümü münasebetiyle günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunu gösterileri yapıldı ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edilmesinin ardından program sona erdi.

 

 

 

AdminAdmin