Belediye
Giriş Tarihi : 29-10-2023 22:32   Güncelleme : 29-10-2023 22:34

ÇELİKHAN’DAN BAŞKAN ÇİMEN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Adıyaman’ın Çelikhan İlçe Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i ziyaret etti.

ÇELİKHAN’DAN BAŞKAN ÇİMEN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve Gümüşhane Belediyesi ile kardeş Belediye seçilen Adıyaman Çelikhan Belediye Başkanı Bulut, Belediye Başkanı Ercan Çimen’e burada yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Çimen’i makamında ziyaret eden Bulut, deprem felaketinin yaşandığı 6 Şubat’ın ardından ilk andan itibaren yardıma ve desteğe koşan Başkan Ercan Çimen’in depremin yaralarını sarmak için var gücüyle çalıştığını kaydetti.

“Altın Kalpli Şehrin Altın Kalpli İnsanları, teşekkür ediyorum”

Gümüşhane Çelikhan kardeşliğinde birliğin, beraberliğin en güzel örneğini sergilediklerini ifade eden Çelikhan Belediye Başkanı Bulut, “Gümüşhaneli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah onlardan ve Belediye Başkanımız Ercan Çimen’den razı olsun. Bizi biran bile yalnız bırakmadılar. Gümüşhane’mizdeki tüm kardeşlerimize ben buradan tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çimen de, 6 Şubat’ta medyana gelen depremin ardından Gümüşhane Belediyesi olarak tüm ekipleri bölgeye sevk ettiklerini hatırlatarak, “6 Şubat’taki asrın felaketini hep birlikte yaşadık. Allah o günleri tekrar yaşatmasın. Gümüşhane Belediyesi olarak depremin yaralarını sarmak için ilk andan itibaren deprem bölgesine tüm ekiplerimizi sevk ettik. Gümüşhane Belediyesi olarak oradaki vatandaşlarımızın yanında olmak ve yaralarını sarmak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizler her zaman onların yanındayız. Çelikhan Belediye Başkanımız nezaket gösterip teşekkür ziyaretine geldi. Bende onlara teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

AloğluAloğlu