Çelikhan
Giriş Tarihi : 12-01-2026 19:22

Çelikhan’da Karla Mücadelede Kurumlar El Ele

Çelikhan’da etkili olan yoğun kar yağışı sonrası ulaşımda aksamaların yaşanmaması için belediye ve özel idare ekipleri koordineli bir şekilde sahaya indi. Çelikhan Belediyesi ile İl Özel İdaresi ekipleri, kar temizleme ve yol açma çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürdü.

Çelikhan’da Karla Mücadelede Kurumlar El Ele

Çelikhan Belediye Başkanı Mahmut Şahin, çalışmaları yakından takip ederek ekiplerle birlikte sahada yer aldı. İlçe genelinde kapanan yolların kısa sürede ulaşıma açılması için iş makineleri aralıksız çalışırken, öncelik kırsal mahalleler ve ana güzergâhlara verildi.

Çalışmalara İlçe Kaymakamı Özgür Pelvan da bizzat katıldı. Gece geç saatlere kadar sahada bulunan Kaymakam Pelvan, yürütülen karla mücadele faaliyetlerini yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Kaymakam Pelvan’ın sahadaki varlığı, koordinasyonun sağlanması ve çalışmaların hızlandırılması açısından dikkat çekti.

Yetkililer, olumsuz hava koşullarına rağmen vatandaşların mağdur edilmemesi için belediye ve özel idare ekiplerinin tam uyum içinde çalışmaya devam edeceğini belirtti. Kar yağışının devam etmesi halinde ekiplerin teyakkuz halinde olduğu vurgulandı.

EditörEditör