Mesaj
Giriş Tarihi : 28-06-2023 00:36   Güncelleme : 28-06-2023 00:36

Çelikhan Kaymakamı Abdullah ARSLANTÜRK'ün Kurban Bayramı Mesajı

Çelikhan Kaymakamı Abdullah ARSLANTÜRK, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çelikhan Kaymakamı Abdullah ARSLANTÜRK'ün Kurban Bayramı Mesajı
Kaymakam Arslantürk mesajında;
Dostluğun, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.
Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan bayramlar, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağdır. Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir.
Bu kutsal günleri fırsat bilerek, tarih boyunca olduğu gibi bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz.
Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için, lütfen trafikte daha dikkatli olalım ve kurallara uymaya özen gösterelim.
Bu duygu ve düşüncelerle ; başta Şehit aileleri ve Gazilerimiz olmak üzere, Çelikhanlı hemşehrilerimin, çalışma arkadaşlarımın ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.
AdminAdmin