Kaymakamlık
Giriş Tarihi : 01-04-2011 05:55   Güncelleme : 01-04-2011 05:55

Bu Anlayış İle Hiç Bir Sorun Çözülmez

Sitemiz Editörü Mustafa Aloğlu ve İHA muhabiri Kemal Altın, TOKİ süreci ile ilgili olarak dün Kahramanmaraş’a giderek Orman Bölge Müdürü Halil Coşkun ile bir görüşme gerçekleştirdiler.

Bu Anlayış İle Hiç Bir Sorun Çözülmez

Orman Bölge Müdürü  Halil Coşkun ,Çevre Orman Bakanlığı nezdinde üst düzey yetkililer ve de Milletvekililer ile  yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde TOKİ sürecinin bitmediğini ancak TOKİ sürecinin devam edebilmesi için farklı yöntem ve uygulamaların yapılması gerektiği kanaati bizde hasıl olmuştur.

TOKİ,nin bu yöntem ile Geller tepesinde yapılması  mümkün olmadığı bir gerçektir.Ancak bu durumu lehe çevirecek 2 yol olduğu ortaya çıkmıştır.

Bu yol ve uygulama hakkında edindiğimiz bilgileri ilçenin bürokrasisi ve siyasi temsilcileri ile paylaşacağız.Neticede icra makamı Bürokrasi ve siyasettir.

Sevgili hemşerilerimiz, bu konu ile ilgili geniş haber ve yorumumuzu önümüzdeki günlerde konjoktöre göre paylaşacağız.Ancak şunu çok iyi bilmenizde fayda görüyoruz:

Belki bu TOKİ sürecini sıkıntısız atlatabiliriz.Lakin, TOKİ’yi yapması gereken asıl ilgili kurumun yaklaşımı, büroktarik anlayış, ve memleket idaresindeki genel birimlerin koordinasyon ve bilgi eksikliği(siyaset,bürokrasi,yerel yönetim) Çelikhan’a çok şey kaybettirecektir.Bu bizim öngörümüdür.İnşallah Çelikhan hak ettiği hizmetleri alır.

 

AdminAdmin