Zümrüt Caddesi Bitirilerek Hizmete Girdi

Çelikhan’da bu yıl yapılan caddeler arasında olan Zümrüt Caddesi bitirilerek hizmete girdi.

Belediye - 11-12-2015 15:50

Zümrüt Caddesi Bitirilerek Hizmete Girdi

Halk arasında eski cezaevi yolu olarak bilinen Zümrüt Caddesi kilitli taş döşenerek halkın hizmetine sokuldu. Yeni yapılan Mezbahane yolu ve eski mezarlık ile Eski ceza evinin de yolu olan Zümrüt caddesine büyük emek verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Bulut, yola sağlı sollu büyük istinad duvarları ördüklerini ve daha sonra kilitli taş döşeyerek bitirdiklerini söyledi.

Çelikhan halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Bulut, bu yıl artık başka iş yapamayacaklarını çünkü mevsim olarak Çelikhan’da inşaat sezonunun kapandığını belirtti.

 

Önümüzdeki  yıl aynı performansı göstermek için şimdiden planlamalar yaptıklarını belirten Başkan Bulut, görev süresi boyunca halka hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!


DİĞER HABERLER
Çelikhan’dan HSK Genel Sekreteri Mustafa Tünay’a Anlamlı Tebrik

Çelikhan’dan HSK Genel Sekreteri Mustafa Tünay’a Anlamlı Tebrik

26-02-2026 - Belediye

Çelikhan Belediyesi Yoğun Kar Yağışına Karşı Sahada

Çelikhan Belediyesi Yoğun Kar Yağışına Karşı Sahada

31-12-2025 - Belediye