Yeni Mezarlık Yapımı Devam Ediyor

Çelikhan Belediyesi ilçenin mezarlık ihtiyacını çözmek için çalışma başlattı.

Belediye - 16-11-2015 09:52

Yeni Mezarlık Yapımı Devam Ediyor

Mevcut mezarlığın devamı olan 38 dönümlük alanda mezarlık çalışması başlatan Çelikhan Belediyesi, bir taraftan iş makineleri ile alanı düzeltmeye çalışırken bir taraftanda istinad duvarı örüyor.

120 metre uzunluğunda,767 metrekare  taş duvar ören Belediye, İlçenin uzun yıllar mezarlık ihtiyacının kalmayacağını öngörüyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Çelikhan Belediye  Başkanı Mustafa Bulut, ilçenin mezarlık ihtiyacının uzun süre giderileceğini kaydetti.

Başan Bulut yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti:

 

“Çelikhan ilçemizin 1980 yılında yapılan mezarlığı dolma noktasına gelmişti. Önümüzdeki yıllarda hemşerlierimizin cenaze definlerini rahat yapabilmeleri için Hayırsever vatanaşlarımızın bir kısmını bağışladığı ve bir kısmı orman arazisi olan 38 dönümlük alana yeni mezarlık alanı olarak düzenlemeye başladık. İlk etapta arazinin bir bölümünde iş makinleri ile düzenleme yapıyoruz. Bunun yanında büyük bir istinad duvarı örüyoruz. Bu duvar ile mezarlık sınırında bulunan okulumuzu koruma altına alırken, mezarlık yerininde düzgün olması için çalışma gerçekleştirdik.”dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!


DİĞER HABERLER
BELEDİYEDEN KAÇAK SU KULLANIMI UYARISI

BELEDİYEDEN KAÇAK SU KULLANIMI UYARISI

12-05-2024 - Belediye

MUHTARLAR İLE BELEDİYE EL ELE

MUHTARLAR İLE BELEDİYE EL ELE

09-05-2024 - Belediye