Vekil Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

T B M M’nin tatile girmesiyle birlikte Adıyaman’a gelen Adıyaman AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan Adıyaman Gazetecileri Cemiyetini ziyaret etti.

Cemiyet - 22-07-2012 20:58

Vekil Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

Meclisin yoğun bir çalışma dönemi geçirdiğini ifade eden Vekil Mehmet Erdoğan; “Meclis tatile girdi ve bizlerde seçim bölgemize döndük. Seçmenlerimizin arasında olmak bizleri mutlu etmektedir. İl merkezinde, ilçelerimize, beldelerimize, köylerimize ve mezralarımıza ziyaretlerimiz olacak. Seçmenimizin sorunlarını yerinde dinleyip, yapılan çalışmaları yerinde inceleyeceğiz. Vatandaşımızın yanında olmak, onların sorunlarını dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek ve yapılan hizmetleri yerinde görmek bizleri mutlu ediyor. Mübarek ramazan ayının içerisindeyiz ve sıcak demeden, ramazan demeden seçmenlerimizle bir arada olmaya gayret edeceğiz. Adıyaman’ımız için ne yaparsak yapalım yeterli olmadığını biliyoruz ve daha iyisini yapmak için hep birlikte çaba sarf edeceğiz. Bu vesileyle bütün hemşehrilerimize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan; “Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan, Adıyaman’da ikinci dönem Milletvekili seçilmesinden dolayı ilimizin sorunlarına hakim olması ve bu sorunlarla ilgili yoğun çabasını takdirle izlemekteyiz. Diğer vekillerle birlikte ilimizin sorun ve sıkıntılarının giderilmesi için vermiş oldukları çabaların yanında özellikle AK Parti Grup Başkanvekili olan Ahmet Aydın’la birlikte yaptıkları çalışmaların ilimiz adına daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Bu süreçte ve bundan sonraki süreçte Adıyaman’ın kalkınması için, Adıyaman’daki sorunları giderilmesi için yapacakları her türlü çalışmalarda yanlarında olacağımızı belirtmek isterim. Bu vesileyle ziyaretlerinden ötürü AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

DİĞER HABERLER
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Yönetimde Yer Aldı

15-04-2018 - Cemiyet

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan’dan AGAD’a Ziyaret

12-12-2017 - Cemiyet